[A/I][Gen5] Pokemon Go(32) Pokemon Go PVP第一賽季開始 , 全球抗疫

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我鳩講
諗唔明N記啲思維
PKM世界賽入面PKM GO邀請賽冠軍

呢張圖真係正, 我都係開住嚟睇
佢全職打機 我地呢啲平民點比都冇用
都係..但至少快個招佢出, 我會知
數自己, 當你一次2 turns, 數到自己出左7下
+1, 同埋攞自己個隻嚟計
真心

咪撚哂星塵玩阿羅拉格拉格拉

作為玻璃大炮但招shadow ball 次次中性打落人都扣人唔夠3分1血
留哂盾比佢靠佢最後一隻,次撚次都輸

相反鬼斯通出shadow ball 可以一招秒,又無水系弱點
我屌你老母真係燥到仆街
本身五連勝㗎啦
跟住無端端hang機讓咗兩隻出去
屌你老母臭閪有冇咁唔想我贏
鬼斯通因為薄血, 對過幾局D人都係擺頭用鬼拳去燒對面盾
最後先出多下鬼拳/暗影球KO對面, 然後對面出第二隻時鬼斯通先死,
就有揀寵剋對面優勢
拆塔都有呢D ERROR,
全部人彈返出去無得拆
N記一直解決唔到多bug/lag問題
屌你老母隻game咁嘅質素都仲要人貨金係咪戇鳩
屌你老母我喺hall度大叫講晒粗口
啲人問我咩事
難得4勝.你比隻鐵啞鈴我
打左3SET4勝, 全部第5代御3家
其實如果開雙技嘅話真心好用
有冇人知道可以點樣upload啲片
慘~琴日兩隻雷雲都叫收貨.
同問題係我好屎.好難4勝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞