[A/I][Gen5] Pokemon Go(32) Pokemon Go PVP第一賽季開始 , 全球抗疫

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
上左R7 1860分唔知高定低啦
屌你打1SET 贏3場, 屌佢個閪+6分......
贏3場+6分, 我pre-seasonpre-seaso R9 3200分先係咁咋喎
咁搞法唔好話R10 拎大吾套衫 打撚到2046先上到R8....
上到Rank 8
但係跌番落2000以下
我係味應該輸哂佢然後搏四勝?
2000UP
至撚衰我全部章金鳩哂,對手係跟章去分,下下高手打得好辛苦
1 set 5勝+51分
我想問想隻寵之後可以mage進化而家係唔係要做定同行夥伴升到4個心心先得?
未開放MEGA進化, D人估要4心BUDDY先可以
暫時無人答到你尼個問題
打哂7SET 1988分, 差12分上R8

Ching好勁
尾十場全勝好似如有神助咁, 不過打完又已經5點,要訓覺
冇乜塵升1500league
用馬麗露麗 ice shard/ice beam背背龍 搭多隻咩會好啲
點先十勝到,4勝都未試過
Season 1 應該冇計金章
唉我2000up 得兩三round, 由205x 跌番落199x
啲人計足儲氣時間,我一出招就換寵,又識呃盾,2050以上已經好似之前rank 9 初段咁
仲有我用阿羅拉雷超時,㩒大技成日冇反應,明明我攻高應該贏大部分tie, 宜家俾人反殺
好多時lag 機唔知點計到咁準
而且搵第隻野擋招好多時都即死,好少野咁bulky

皮皮中ice beam 都無過半血,未儲到慧星拳多數都死左
39/70 1622
43/75 1649
捽到食指就快甩皮
唔洗喎
即係點
上左r8, 係咪就算跌2000以下,都唔會跌去r7?
頭先又5連敗

個個都用鬼斯通可以唔洗儲氣出技

傻的嗎

完全唔知發生咩事
屌!對面隻隻都1499

用埋software check 我啲野最盡都係147x 比人屌打
為左拎星塵獎勵都要打哂佢輸左3十幾場

個個1500 代歐 鬼斯通 巨沼王

說好的出招係睇邊個攻高呢? 佢地攻擊力0iv 都係次次早出招先

完全唔知點計出黎
你個疑問叫 :

Charge Move Priority (CMP)
When battling another trainer, if you both reach your charge move simultaneously, you can’t both fire at once! Charge Move Priority (CMP) refers to how the game determines which of you will get the advantage to fire first in the event of that tie. Currently, CMP is granted to the Pokémon that has the higher attack stat, which takes into account the base Pokémon stats as well as the IV. While in most matchups you won’t necessarily want to worry about this in deciding what to bring, this does mean that a more diverse range of IV spreads might be acceptable (or even desirable!) to change the outcome of mirror matches.
不過通常network for the win

聽講係暫時其中一個見過最高分玩家

連最高手都未去到 rank 10
全職
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞