[A/I][Gen5] Pokemon Go(32) Pokemon Go PVP第一賽季開始 , 全球抗疫

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
小朋友都唔好 比佢地玩 唔小心劏d 100升爆神獸你打佢都無用
D 5星原來都好難捉下.我鬼龍3日都捉唔到.雷電雲頭先第一次捉又係失敗.咁鋼柱即係有排都唔再復刻?我係咪13 11 14都應該升來用住PVP先?

同埋D團券.我本身想留來捉路基亞.但好似咁難捉.應該用來入場打RANK好定團戰好
用親綠飛打都輸到仆街
千祈唔好
打普通獎勵嘅時候又可以五勝
你得一隻 睇資源玩1500/2500啦
學識掟excellent就易捉好多
即係1500一定要照升鋼柱EVEN佢IV一般?因為剛剛出完復刻.我塵反而大量.因為無乜升野.
反而綠飛有無SUGGEST用邊度好.路基亞勁唔勁?有愛.來緊就復刻.BTW.其實我得一張飛
我盡量GREAT捉ja
睇你想鋼柱打1500定2500囉 唔一定要用鋼柱架麻

利基亞。黎緊覆刻仲要有新技 兩格 飛行 pve好勁

Pvp唔睇好 2500 有2隻鬼龍 剋死佢 鋼柱鋼蛇抗哂佢技能

連防袋歐都玩謝謝佢

無限唔洗講 巨根 鋼龍 又係抗飛抗超 鬼龍盛行 又有班咬佢

玩超能力系 唯有超夢

個人覺得利基無搞頭 無愛慳番唔洗練(pvp)
有愛一早升爆
打league鬼鋼橫行利基亞真係勁無so
果然有愛
後悔個幾日無用premium pass打多幾隻鋼柱
得兩隻,兩隻個pvp iv都唔好
用緊呢隊打,次次斷1
尋日問錯雷超 阿羅拉先岩
好似幾好
1500ja.咁我應該升佢了.玩2500應該糖都唔夠.我得一隻.
係囉.我以為成日期都有.好似雷雲咁.
今日換左個陣勝率高番d難得有4勝
出暖暖豬
試下同人trade 洗洗個IV
有冇人想同我trade
無塵玩meta 真係點玩到人都癲

次次2:3 or 3:2 係同一個分上落

rank 7 根本個個都差唔多真高手同塵王先可以係great league上到
我都係岩岩玩返無耐
無乜點見過pvp有鋼柱
係呢排見得多先知勁野
但開技十萬塵加糖,我都冇咁多
用Lucky trade. 鋼柱換鋼柱定點.
by the way我有好多2016 . 7. 8月肥大.卡比.有無人trade
幻獸見過幾次基拉祈, 基本上一係比鋼柱屌打, 一係比地系屌打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞