[A/I][Gen5] Pokemon Go(32) Pokemon Go PVP第一賽季開始 , 全球抗疫

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
點解我輸左成100場都黎緊會係2000😂😂😂
我狂投降而家降到1933

都仲係輸緊
你d對戰章金晒? 我全銀 唔係岀pvp 同整好左buddy system我都唔會回鑊
想問上到rank7.佢對手係點安排?同埋個計分+-係點計?
我都係用鋼柱頭,無計,如果第一隻被人全剋,換寵都實蝕章

我通常係照用鋼柱打、係佢就出技,換第隻寵消佢1次技,咁正常佢會換寵再counter你,只好寄望果隻唔係大細技全剋
背背龍+鯰魚+奇異花
呢隊r7前都幾順
上到r7 20xx輸到18xx
睇黎要轉轉陣
我連中咗5隻
玩曬冇得再中了
即係幾時都1個鐘囉
我168x個陣淨係同到16xx打
上到170x就同啲179x,18xx打,冇遇過170x附近嘅
on99
我196x 個個雙技咁濟 尋日5set得1set 4 win 我preseason先得rank7啲人仲好善良
係咪其餘4set5win
你背背龍係咩用途先
如果係用嚟做冰打手
雪妖女可能會好啲
Podwer snow+shadow ball夠做
同埋開雙技好似平啲
我Preseason都係上到R8後先難打好多
今季R1開始已經大部份人雙技要好認真打
冰打手之餘 有surf呃下盾又夠厚血
不過開場撞到水兔就仆直
水兔係邊隻
升左隻火爆猴點.雙倍加近身戰.攻勁但少血到PK.大家睇點
屌喇星

做乜撚野阿羅拉雷超會識打草結秒殺鯰魚王

哭笑不得

以後會留意下
好彩我唔用鯰魚
Close combat好大負作用
用完根本好快死
我自己唔中意用
我成功輸到跌左200分
但都係卡住係R7 落唔番去
你連rank 8車尾燈都見唔到喎
利申: 剛上R7 21XX
有盾互片咪又係魚贏 招草儲耐啲 不過雷超好難用 勁食connection 打fast move大力果啲 換慢少少都比人秒 但係比佢儲到條氣就尾機 啲招儲得快又大力 開正打水兔fast move靠電死你已經儲到三四招charge move可以鳩撳滅哂成隊
我: 鋼柱 + 菊花

對方:月伊+ 盔甲鳥

鋼柱真氣彈打落月伊都係扣一半多dd, 月伊就欺詐屈死鋼柱

菊花就直接比鋼鳥秒殺

睇黎得怪力可以打得贏月伊
已經唔係一次俾對面突然換青鳥反殺
我有一次one shot 咗隻巨沼怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞