[A/I][Gen5] Pokemon Go(32) Pokemon Go PVP第一賽季開始 , 全球抗疫

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有開

骨棒 同 SB

通常骨棒呃完盾自己都中fast move 就快死,呃到都無意義
一係直接出SB 比對手檔

佢既用途只係局限於打鋼柱

怕岩怕水怕地, 見到盾甲龍水兔鯰魚王不良蛙同雙雀都即刻收皮

既然咁玻璃睇運氣,不如去盡d 用鬼斯通
做乜4勝搵隻麻鷹仔做禮物咁hea
三合一電池怪比想像中勁,壓得贏盔甲鳥,鋼柱同瑪力露麗,無阿羅拉雷超可以試用呢隻代替
諗起阿羅拉格拉

明明骨棒同SB 都剋死阿羅拉雷超

但速度慢幾倍,雷超出兩下雷拳已經ko 一隻格拉格拉,佢都未出到骨棒
屌你成村人等尼隻呀
pre season我用阿羅拉雷超行頭, 大技電拳+打草結
陰到好多人巨沼 泥秋唔開盾秒撚左
之後YOUTUBER又介紹下, D人醒左 無得陰了
有無咁誇,開圖鑑寵可能遲啲周街都係呢
4勝捉到閃鳩拍靈雲
打左5場阿羅拉格拉格拉都係比對面隻巨沼怪追住黎出水炮

我換大菊花對面又跟住換雀

根本一開波抽中首發已經定撚哂唔洗打
一開波比人剋, 唔好會剋佢既, 如果唔係對面一換再剋番你既寵, 你真係輸左7成
要換D中性D既, 我見D YOUTUBER都係咁玩, 逆風照贏
多D上網睇人玩
千六分.鐵柱.月伊.怪力.
覺得RANK8都唔洗上.技術衰.屬性成日記唔熟.人地出D唔係熱門精靈.妖同超能力都分錯
上左r8但開始狂輸😢
求指點
鋼柱 奇異花 加邊隻好?
打草打鋼防格鬥喎
仲有真係唔算脆皮
最大問題只係俾水剋死
Azumarill
Pvp又收左皮
同意, 兩隻都怕火, 要有隻剋火嘅頂一頂
已經好大問題
great league水系咁多
Agger真係好用
對Icebeam azumarill其實打成平手
佢就係絕對唔想你個個rank 10
乜鳩都要整到好罕有先可以為隻game續命
陸鯊單頭牙牙不存在的
閃路卡不存在的
摔角比卡超同個pose都不存在的
第一次見人用艾路雷朵
完全被佢打窒換錯寵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞