[A/I][Gen5] Pokemon Go(32) Pokemon Go PVP第一賽季開始 , 全球抗疫

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
每日 25 場 (每日 00:00 至 23:59)
係邊到打聯賽,搵唔到
同埋我d寵好廢,驚打唔到
主畫面 按中間粒波, 2 點鐘方向有個三角形既制
想問下,有啲寵IV低,不過PVP高%,依啲值唔值得升
如果係 pvp 強勢寵
你又好認真玩 pvp 既
可以升呀

我自己就唔太講究係咪 pvp iv ,
因為始終 pvp 有好多神秘力量阻住你贏
完全睇唔明pvp %係點睇
同埋有咩係pvp強勢寵
又嚟

以雷吉斯奇魯 1500 超級聯賽為例
電腦計算最佳 pvp iv 係 2/15/2 (以總體對戰結果計算出嚟既最佳 iv 值)
但你手上有一隻 13/13/13 係咪唔應該升 ?

我依啲業餘既就會照升照用
但外國 pvp 高手既就可能會嫌棄佢
N記認為暴雪王係強勢?
多到唔想捉
輸5好似跌差唔多50分輸4都2-30分,如果要控咁你一贏到3就投贏到贏唔到就輸5。咁難控算啦,不如認真打打到比人炒4,5咁咪儲過啲糖
終於有隻三星嘅水兔 進完1400頭 已經開咗兩招技 建唔建議幫佢升到1500cp 得9萬到stardusts
有冇計過佢升到幾多?都抵升既係meta寵黎
同埋隻鐵面忍者打pvp有冇用
應該都可以升到接近1500
Btw 係咪成個賽季都打great league 定好似per season 咁 會轉?
中武漢肺炎
你老母親?
你個名
down個叫Poke Genie既app, 會幫你計CP點升

great>ultra>master>great+ultra+master咁轉
睇置頂
Ok thx 同埋原來今季個學習器係學細技 仲等我諗住儲定stardusts 幫超夢夢開技
我屌你老味咩
次次出大就LAG機
跟住對手唔扣血
痴撚線已經對撚住個ROUTER打
上到219X
係咁出D克住我既寵
又會隻隻水兔都水炮配大鬧咁偏門既
10場輸9場落番210X又出番D垃圾比我5連
好撚ON9
打到炆
今季係大技WO
場場都輸少少(幾滴血/差一兩下嘅大招)
221x

Btw 有冇人有多hydro cannon 巨沼怪?
我覺真係會按精靈配d對手比你,前兩日水兔放題升左隻,配d對手同之前team d精靈完全唔同,幾set都係咁,我又唔識配,水兔月伊,成日打到夠鐘

跟住唔識玩,轉返水兔做怪力,d配對又變返同之前一樣。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞