[A/I][Gen5] Pokemon Go(32) Pokemon Go PVP第一賽季開始 , 全球抗疫

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
捉左d 新寵試下打

鯰魚王 格拉(阿) 鋼柱

對方隻月伊貝狂出欺斯仲快過我泥巴炸彈

我用哂兩隻盾頭兩隻死哂佢都未死

到最後一隻鋼柱佢又換鯰魚王屈死我
Ching你用咩機玩
可能an機會lag啲?
我ip冇乜lag得咁嚴重
但so far我遇到嘅鬼斯通都係廢
好多冇雙技
我覺得你可以試下將首發變七夕鳥
Coverage會多少少
好似
格拉(阿)我都好想要 但係上次RAID有.但好似係4星?
淨係記得完全唔夠打又冇人打
外國有pre-season 3610分數既玩家都埋怨
依家個計分方法有問題
如果rank 8 保持3/2 勝率
都要要35日先可以由2100升至3000

between,
依家 2000 係Rank 8
2500 係 Rank 9
3000 係 Rank 10 (應該)
比 pre-season 減少左500分
起碼三個先安全
上次Duo失敗
屌你老母!!!!

鯰魚王 格拉格拉 代歐

佢一黎就大菊花, 迫住換格拉(阿)
跟住佢又換水箭龜秒殺格搵

換隻代歐打死佢隻水箭龜佢又有隻青鳥完爆哂我

黑撚到d屬性jer 住我黎剋咁

點解可以咁好運
我見親都係瘋狂暗影爪最後換暗影拳
一隻打哂我3隻我都無機會出招

屌喇星, 我分數都係得2000唔係高

我而家簡哂d 10cp 既野入去瘋狂投降拎星塵算

屌喇星
唔駛負評住
唔係我  係外國都出出地名既 pvp player
我有隻七鳥, 每次用佢做首發對方100%係皮皮/瑪力露麗

又係㩒住黎打啊
你唔發覺個系統專玩鳩人咩
你擺頭嗰隻人地又剋返你嗰隻
初頭我用鋼柱做頭

就對方100% 巨沼怪地震 // 鯰魚王

我係2000分呢個位 已經輸左90場都黎喇

完全無法贏到任何一場
又一場

試下用代歐開頭

佢係奇異花 佢即換鋼柱

咁我跟住換鯰魚王啦, 贏到鋼柱

佢又出番奇異花秒左我隻鯰魚王

我就出格拉 想用火剋草

佢又換隻鯰魚王秒殺我隻格拉格拉

跟住佢隻鯰魚王出技快輕鬆屈死埋隻代歐

做乜撚野佢換寵可以咁密我又唔撚換得
有無人知.野生色違精靈.係咪要入度去捉先知係咪色違.定細圖已經睇到.同埋係每個人捉果隻都係色違定一個個獨立CASE計
入度去捉先知係咪色違
一個個獨立CASE計
屌你老母,係咁撳出招出唔到,人地就係咁打我
由嬴變輸,食屎啦
點解見到有D人過2000分 仲係rank7

佢地係rank8點返落黎?
要㩒入去 人人唔同
係 rank8輸到仆街就會咁
得三隻唔係battle league獎比我就快有糖開雙技了
啱啱有幾場都lag
有時輸起上嚟
真係會想殺曬N記班IT狗
打一round 5局已經好攰
放錯一次盾都輸得

1799 完season 最極限都只會到rank9

啱啱上R7 派咗成績表
即刻覺得今次玩撚完
只好當刷星塵咁繼續打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞