[A/I][Gen5] Pokemon Go(32) Pokemon Go PVP第一賽季開始 , 全球抗疫

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

有菊花都無撚用
水鼠零秒狂出ice beam , 有兩個盾都係死

屌佢老母N記封哂d 蛋群無新野捉玩撚咩

哂氣
新手用送頭
一日上到20分 (有7set 打 每set 拎3分 即係3:2)

仲有40幾日800分度rank 9癡漢玩法
想問以家邊度有得買自動捉精靈個啲手帶? 邊隻好?
有雙技100鬼斯通 但係唔識玩
黃金有,個人覺得買Brook第一代就夠,但Brook有個壞處係冇得睇電量,有款有的計步數同睇電量,但貴啲
brook 無得睇電量都幾煩,瘋狂自動熄,要不停check
乜原來有新版,我都想買

不過呢d 全部既catching rate 都好低
Go Battle League活動內容之一,最後今日
自動捉唔係全部每個鐘都要連一次咩?
新版只係聲稱加左防水同舊電大左
佢無電咪1分鐘 或者幾十秒停一次
粒電都幾廢,幾個鐘要叉一次

我頭先睇話新版加大30倍可以用成個星期都好d
我用第1代brook一出即用 用左3年 3部機都用

每粒都叉大半個鐘用一日半多d喎

起碼叉一次 夠06到尾追raid有凸
Forrestress
一有月伊貝就gg
有咩用?
佢係蟲加鋼 又唔常見 好夠人唔識應對
細技蟲系對付超能同惡
大技鋼系克妖精
岀技唔算太慢
好多人
騎拉帝納如果唔開2技,係ultra League 配咩技好?
惡得月伊,超能罕見
妖得水兔常見,唔怕鋼
水兔通常係Ice beam或者play rough(以我所見)
兩招都唔痛
再者就算係Hydro pump
岀得技嚟已經比Forrestress打到殘血
用一個罩基本上收佢皮
原始之力,有得打飛機噴火鯉魚龍
打妖精都唔會冇傷咁濟
有得buff
龍爪得自己打自己有用
咁小招通常用咩?
龍息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞