[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(2)

986 回覆
7 Like 2 Dislike
其實我暫時未聽過有人sp4會用第三方keyboard取代原廠
iPad pro就有

Ipad pro個濕鳩kb
其實我暫時未聽過有人sp4會用第三方keyboard取代原廠
iPad pro就有

Ipad pro個濕鳩kb

Logitech 個ipad pro smart kb屌打原廠
係衰厚同重
其實個keyboard加七百幾抵唔抵?
同普通無線keyboard比分別只在於可以當cover?

有trackpad 有背光
差好遠

千奇唔好貪平個七百幾
用落實後悔

真係差咁遠?
Trackpad都岩用但背光好似用唔著
雖然感覺幾好j

你用過就明架啦
以前我用藍牙keyboard經常斷線,打打下又會少幾隻字
有時又要差電(仲會差得好慢)

仲有,如果你就咁放keyboard入袋用得耐會彎彎地
typecover貼住部機唔會咁易彎

搵日去大鋪頭玩玩先
不過8gb 256G 好似都唔見鋪頭平賣唔連keyboard版

等surface pro 5一出就狗衝跌價既pro 4

差好遠

千奇唔好貪平個七百幾
用落實後悔

真係差咁遠?
雖然感覺幾好j

你用過就明架啦

搵日去大鋪頭玩玩先
不過8gb 256G 好似都唔見鋪頭平賣唔連keyboard版

可能有排先出sp5

差好遠

千奇唔好貪平個七百幾
用落實後悔

真係差咁遠?
雖然感覺幾好j

你用過就明架啦

搵日去大鋪頭玩玩先

可能有排先出sp5

要睇下5月2佢出啲咩先
雖然冇直接關係

差好遠

千奇唔好貪平個七百幾
用落實後悔

真係差咁遠?
雖然感覺幾好j

你用過就明架啦

買個好d 嫁啦,用緊thinkpad 嗰隻藍牙kb,kb好打有track point,好似用緊thnikpad ,不過唔會拎出街用
用得surface 冇乜理由唔買埋個kb cover,因為冇乜fit size cover,有都幾幾舊水,再買個好嘅藍牙kb又要幾舊
同埋冇嘢保護住個mon,爆左就。。。

差好遠

千奇唔好貪平個七百幾
用落實後悔

真係差咁遠?
雖然感覺幾好j

你用過就明架啦

搵日去大鋪頭玩玩先

可能有排先出sp5

http://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=18956
頭先search話係中國註冊左
希望快d出啦
邊隻youtube app最好用?
有咩app播mkv好?
邊隻youtube app最好用?

我用開mytube
有咩app播mkv好?

Default 個video app都播到,如果要set其他野咪potplayer
有咩app播mkv好?

Default 個video app都播到,如果要set其他野咪potplayer

default仲有畫中畫mode
早幾日同上面一位有留tg嘅巴打買 i5 8G $7500連keyboard 快樂使用中
想問sp4 i5 4gb玩唔玩到h1z1 低效可以接受最緊要流暢
想問sp4 i5 4gb玩唔玩到h1z1 低效可以接受最緊要流暢

h1z1即係arma III wo
我估冇graphic card難D
而家出面i5 8G 256連keyboard都係7600度,trade in 價買4G 128都要5千幾,咁買256抵D囉
而家出面i5 8G 256連keyboard都係7600度,trade in 價買4G 128都要5千幾,咁買256抵D囉

唔見price.com有呢個價喎

唔見price.com有呢個價喎

price.com梗係無

price.com.hk就有
一定用番原廠 keyboard 屌打過其他!
一定用番原廠 keyboard 屌打過其他!

原廠keyboard真係好正, 用落比想像中好

唔見http://price.com有呢個價喎

http://price.com梗係無

http://price.com.hk就有

我見到喇
不過信唔信得過

唔見http://price.com有呢個價喎

http://price.com梗係無

http://price.com.hk就有

我見到喇
不過信唔信得過

i5 8GB 連keyboard $7500就有
可telegram: tomm_ch
我買左i5 8G版,連keyboard 7500
其實pro 5 今年係咪大機會出

h1z1即係arma III wo
我估冇graphic card難D

sp4個size真係好適合我 但最近又想玩h1z1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞