[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(2)

986 回覆
7 Like 2 Dislike
唔知出pro5之後
Pro4會唔會仲平
而家都5380到!

邊度?

格價網好多呢個價

但應該唔包kb?
唔知出pro5之後
Pro4會唔會仲平
而家都5380到!

邊度?

格價網好多呢個價

但應該唔包kb?

唔包呀 所以樓上有人講跟公司買4000仲抵
無保爆MOON要換機
要2千2咁撚貴既...有無知邊到整有得平?

2千2係換部翻新畀你
OK架啦
開始出現$5150
開始出現$5150

成套?where

好似要加$780換kb
加埋$6000左右同trade in價差唔多
我想問有無人用緊指紋果隻keyboard,得唔得?
開始出現$5150

成套?where

唔包kb..諗緊買唔買好 見個價越來越低
開始出現$5150

成套?where

唔包kb..諗緊買唔買好 見個價越來越低

其實啲細鋪信唔信得過
幾平wor diu,心郁郁,有冇得自己加ram
格價網見到細鋪做緊 $7580 i5/256G/8GB
會唔會有得再平
會唔會有得再平
會唔會有得再平
會唔會有得再平

你可以搏下sp5出左之後sp4會唔會再有跳樓價
幾平wor diu,心郁郁,有冇得自己加ram

好似焊死
其實個keyboard加七百幾抵唔抵?
同普通無線keyboard比分別只在於可以當cover?

可以咁講
但當laptop用嘅話我諗唔到唔用原廠嘅理由

有trackpad 有背光
差好遠

差好遠

千奇唔好貪平個七百幾
用落實後悔

差好遠

千奇唔好貪平個七百幾
用落實後悔

真係差咁讀遠?
Trackpad都岩用但背光好似用唔著
雖然感覺幾好j

差好遠

千奇唔好貪平個七百幾
用落實後悔

真係差咁遠?
雖然感覺幾好j

差好遠

千奇唔好貪平個七百幾
用落實後悔

真係差咁遠?
雖然感覺幾好j

你用過就明架啦
以前我用藍牙keyboard經常斷線,打打下又會少幾隻字
有時又要差電(仲會差得好慢)

仲有,如果你就咁放keyboard入袋用得耐會彎彎地
typecover貼住部機唔會咁易彎
其實我暫時未聽過有人sp4會用第三方keyboard取代原廠
iPad pro就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞