[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(2)

986 回覆
7 Like 2 Dislike
全新sp4 i5 128gb
連cover筆同一年保4000抵唔抵?
跟公司買

Wa 有冇搭單

咁抵,我都想搭埋一份

咁抵

我都想搭
跟公司買

我都搭埋一份
只係M$開價,公司未決定係唔係幫m$買,所以冇單搭

m$係咪好多i5/8+128死貨
出到呢個價
速成有無得根據用字頻率將啲常用嘅字放喺第一行?

出到呢個價

128gb i5唔係4gb咩
點解8gb咁貴 4gb真係唔多夠用
跟公司買

我都搭埋一份

十分有興趣

出到呢個價

128gb i5唔係4gb咩
點解8gb咁貴 4gb真係唔多夠用

打錯
係4gb

用得i5即係對效能有一定要求
有要求就唔會想得4+128
所以i5/4+128gb個定位仲雞肋過m3
跟公司買

我都搭埋一份

十分有興趣

如果情況許可
我都想搭
其實4GB ram夠啊夠用 見咁平想入返部
唔知出pro5之後
Pro4會唔會仲平
而家都5380到!

如果$4000我唔介意個spec窄使啲
唔知出pro5之後
Pro4會唔會仲平
而家都5380到!

邊度?

4gb ram夠用
文書既話
用chrome開好多tab就應該唔夠
唔知出pro5之後
Pro4會唔會仲平
而家都5380到!

而家已經好平
唔知出pro5之後
Pro4會唔會仲平
而家都5380到!

而家已經好平

i5 4G就係既 8G就…

4gb ram夠用
文書既話
用chrome開好多tab就應該唔夠

我用左pro 3 i5/128GB 咁耐都夠用
係用photoshop, 或者開youtube/video website會慢啲之外
大部分情況都好順
跟公司買

我都搭埋一份

十分有興趣

如果情況許可
我都想搭

4GB?
跟公司買

我都搭埋一份

十分有興趣

如果情況許可
我都想搭

4GB?

M$只係話i5 版本sp4,但斷估個價開得4000一定唔會8gb ram
跟公司買

我都搭埋一份

十分有興趣

如果情況許可
我都想搭

4GB?

M$只係話i5 版本sp4,但斷估個價開得4000一定唔會8gb ram

4gb ram家用上網都ok
$4000有i5 sp4連kb+筆真係好抵玩
但做公司就要睇下做啲咩
跟公司買

我都搭埋一份

十分有興趣

如果情況許可
我都想搭

4GB?

但做公司就要睇下做啲咩

出得4千呢個價,相信巴打公司應該都幾大下,佢應該target賣過百部先會咁offer

btw, i5 4G同8G個價的確有啲距離,4G with keyboard $6100就有,8G就$7500
是但啦
$4000 i5 幾大都狗衝咗先
跟公司買

我都搭埋一份

十分有興趣

如果情況許可
我都想搭

4GB?

但做公司就要睇下做啲咩

出得4千呢個價,相信巴打公司應該都幾大下,佢應該target賣過百部先會咁offer

btw, i5 4G同8G個價的確有啲距離,4G with keyboard $6100就有,8G就$7500

4G好夠用除非開VS de住bug黎用作死
好抵
建議巴打立即9沖
pro5至少係pro4岩岩出個價既9折
跟公司買

我都搭埋一份

十分有興趣

如果情況許可
我都想搭

4GB?

但做公司就要睇下做啲咩

4G好夠用除非開VS de住bug黎用作死
好抵
建議巴打立即9沖
pro5至少係pro4岩岩出個價既9折

巴打可唔可以幫下手搭單買
唔知出pro5之後
Pro4會唔會仲平
而家都5380到!

邊度?

格價網好多呢個價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞