[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(2)

986 回覆
7 Like 2 Dislike
有無人知道除左Microsoft online store之外
邊到有得買surface pen
有無人知道除左Microsoft online store之外

有賣surface既鋪頭
pro 3 粒電開始電開始神神地 停左某個% 唔識跳

你係咪update完最新update係咁
我都係

我都係

ms =屎

有賣surface既鋪頭

枝筆好撚貴的

我都係

ms =屎

我宜家部機插住火牛最多差到60%

我都係

粒電問題

得既話仲得了?

i5 256 8GB 要$8000+?

教育個價仲貴過普通人買,keyboard 要另買,又冇野送。

咁同spec trade-in 價幾錢?

教育價連kb $10xxx
普通價連kb mouse $9688, 仲未計trade in/89折coupon!

89折請問點拎
Btw mouse 好似送晒...

同求

我都係

粒電問題

battery report gen出嚟係仲有90% capacity, 係差唔滿
我暫時覺得係軟件問題
而家想買pro 4,點買最抵?
price.com見細鋪好抵,去電腦城d細鋪穩唔穩陣?
有小小問題
我支surface pen 最近開始唔知點解成日都壞壞地
例如 未店到個mon 佢已經有反應
可以點整... .
surface pro 3
有小小問題
可以點整... .

係咁,因為呢支唔係wacom
price.com見細鋪好抵,去電腦城d細鋪穩唔穩陣?

係Price見到ZETA 科卓報價5380..
呢個價真係好吸引..第5代個規格會唔會差好遠..
有小小問題
可以點整... .

有可能係個MON問題
如果係MON某D部分先係咁既話

買多枝新筆都係5舊水姐
http://price.com見細鋪好抵,去電腦城d細鋪穩唔穩陣?

我有推介,可以telegram我。
tg: tomm_ch
http://price.com見細鋪好抵,去電腦城d細鋪穩唔穩陣?

係Price見到ZETA 科卓報價5380..
呢個價真係好吸引..第5代個規格會唔會差好遠..

上ms store用dbs card有九折 或者用 trade in coupon至少有$1050 仲好穩陣
全新sp4 i5 128gb
連cover筆同一年保4000抵唔抵?
跟公司買
跟公司買

跟公司買

平到咁
跟公司買

平到咁

如果pro4 $4000我會唔等pro5即屌
跟公司買

Wa 有冇搭單
跟公司買

Wa 有冇搭單

咁抵,我都想搭埋一份
跟公司買

Wa 有冇搭單

咁抵,我都想搭埋一份

咁抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞