[M$打手]Surface/Win 10 laptop交流討論(2)

986 回覆
7 Like 2 Dislike
裸機4500買唔買好

i5 4 128gb?
新機
係嘅話都買得過
出去買keyboard $700都有
裸機4500買唔買好

i5 4 128gb?
新機?
係嘅話都買得過
裸機4500買唔買好

i5 4 128gb?
新機?
係嘅話都買得過

M3
裸機4500買唔買好

i5 4 128gb?
新機?
係嘅話都買得過

M3

咁就算啦
買m3搞到為買而買就唔係咁好
裸機4500買唔買好

i5 4 128gb?
新機?
係嘅話都買得過

M3

咁就算啦

裸機4500買唔買好

i5 4 128gb?
新機?
係嘅話都買得過

M3

咁就算啦

淨機買i5/4+128gb都係$5000頭咋嘛
依家唔買kb住仲隨時可以等到sp5出新款kb(如果有)先散買個kb
裸機4500買唔買好

i5 4 128gb?
新機?
係嘅話都買得過

M3

咁就算啦

依家唔買kb住仲隨時可以等到sp5出新款kb(如果有)先散買個kb

邊度買?
裸機4500買唔買好

i5 4 128gb?
新機?
係嘅話都買得過

M3

咁就算啦

邊度買?

因為有1000券想用埋佢姐
裸機4500買唔買好

i5 4 128gb?
新機?
係嘅話都買得過

M3

咁就算啦

邊度買?

或者KEEP住 到時買SP5 拎來買鍵盤
支筆幾錢到?
裸機4500買唔買好

i5 4 128gb?
新機?
係嘅話都買得過

M3

咁就算啦

邊度買?

只能買bundle
不能買配件
如果我有10件垃圾味換到10個鍵盤
傻的嗎

M3

咁就算啦

邊度買?

只能買bundle
不能買配件
傻的嗎

姐係冇用
月底冇再減就算
裸機4500買唔買好

i5 4 128gb?
新機?
係嘅話都買得過

M3

咁就算啦

邊度買?

只能買bundle
不能買配件
傻的嗎

基本上不可行 因為sp5一到香港果1000必然冇用 寫明買sp4既(有用既只有7月到期9折劵同埋edu但edu store 可唔更新sp5)
依家官網個bundle好似得貴版type cover
要加+$250
用chrome 睇youtube 60fps 差唔多100% usage
enable force gpu acceleration都唔得 一定要用edge睇
HD5500 同HD3000 notebook 都係咁 google 幾時fix
用chrome 睇youtube 60fps 差唔多100% usage
enable force gpu acceleration都唔得 一定要用edge睇
HD5500 同HD3000 notebook 都係咁 google 幾時fix

裝h264ify

裝h264ify

裝咗 無得睇60fps

裝h264ify

裝咗 無得睇60fps

無野自
依家官網個bundle好似得貴版type cover
要加+$250

講真個typecover係整哂bug之後都好接近完美
係差藍芽
5000蚊i5 128邊度買
m3 128淨機4500 唔抵咩
平過買ipad pro
平過買ipad pro

你邊度買$4500?
我上price睇都冇呢個價

你如果唔係做好多嘢
接受到m3個速度嘅話
可以一戰嘅
平過買ipad pro

你邊度買$4500?

你如果唔係做好多嘢
接受到m3個速度嘅話
可以一戰嘅

我當tab用
平過買ipad pro

你邊度買$4500?

你如果唔係做好多嘢
接受到m3個速度嘅話
可以一戰嘅

我當tab用

上面巴打話有5000$ i5 128
平過買ipad pro

你邊度買$4500?

你如果唔係做好多嘢
接受到m3個速度嘅話
可以一戰嘅

我當tab用

上面巴打話有5000$ i5 128

我睇price.com.hk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞