有無人好憎松井珠理奈(4) 救世珠總選第一

1001 回覆
39 Like 0 Dislike

不了,07公演hea跳到仆街
同prr同期推起,到而家連續入左5年(?!)次世代選拔,係幾靚嘅但係證明左推唔起啦,講村外紅白選拔又係得四十幾

我覺得入山好男人樣

佢已經靚左好多
以前個樣殘好多

入山其實好靚 不過塊面闊左少少
同埋骨架比較大

入山好靚喎
有d似mix

有冇入山推

入山好靚 但望到佢v就好心痛

好心痛

睇佢自自閉閉甘估唔到有d急才
令係令既,不過皮膚黑左d
蠢希開台唱k

佢已經靚左好多
以前個樣殘好多

同埋骨架比較大

入山好靚喎
有d似mix

有冇入山推

V即係咩?

v仔手勢

咁點解心痛

同埋骨架比較大

入山好靚喎
有d似mix

有冇入山推

V即係咩?

v仔手勢

咁點解心痛

隻手

入山好靚喎
有d似mix

有冇入山推

V即係咩?

v仔手勢

咁點解心痛

隻手

之前俾人斬,有疤痕
精緻珠推訓唒覺啦

你仲唔係貓頭人

個邊好激 日撚日大戰

其實點解叫佢精緻女人?唔係好明

其實就係奶騎扮奶黑 仲話自己最近脫左飯
點知比人起底 佢曾經係微博話自己係個精致既女人
所以比奶黑笑到面黃

有冇入山推

V即係咩?

v仔手勢

咁點解心痛

隻手

之前俾人斬,有疤痕

蠢希開台唱k

上次一唱比人cut鳩左

無記錯佢開左成一年啦
mion 快啲爬佢頭

有冇入山推

V即係咩?

v仔手勢

咁點解心痛

隻手

之前俾人斬,有疤痕

佢地真係好無辜
精緻珠推訓唒覺啦

你仲唔係貓頭人

個邊好激 日撚日大戰

果面有太多詞彙我都唔明

但猫頭唔係開頭因爲玲奈先開家咩?猫願白蓮花女神 嘛 以前猫頭好好睇 人地黑都高汁d好笑d

好似話當年為左黑玲奈而開,但依家孽力回饋,變左珠黑集中地

自從玲奈擋左槍 佢變左真女神
玲奈有咩黑料 正係記得啲人話佢手機mail定唔知邊到暗串救世珠

無記錯佢開左成一年啦
mion 快啲爬佢頭

咁AKS當初唔幫佢買
救世主返左名古屋錄ske定番阿
堂堂大ace都要同班r爛袋都冇野做既爭曝光
救世主返左名古屋錄ske定番阿
堂堂大ace都要同班r爛袋都冇野做既爭曝光

禾唔返去撐場點得啊

有鏡頭嘅地方就有禾

提供素材
精緻珠推訓唒覺啦

你仲唔係貓頭人

個邊好激 日撚日大戰

果面有太多詞彙我都唔明

但猫頭唔係開頭因爲玲奈先開家咩?猫願白蓮花女神 嘛 以前猫頭好好睇 人地黑都高汁d好笑d

玲奈有咩黑料 正係記得啲人話佢手機mail定唔知邊到暗串救世珠

係咪講虎牙定唔知邊個生日
叫救世珠去慶祝,但冇叫玲奈
玲奈就上網寫「自己作為ske成員做好自己本份就算」
個單嘢?

板野可能叫錯左山本彩 以為見左玲奈
======================
提到板野桑就是cool、不過實際上也有點天然?吧(o^^o)
把我錯認為玲奈桑、一直跟我搭話
發現認錯人時也只是說句「嘛 隨便吧」然後接續(笑)

- BY 山本彩20130829 BLOG
精緻珠推訓唒覺啦

你仲唔係貓頭人

個邊好激 日撚日大戰

果面有太多詞彙我都唔明

個單嘢?

類似咁上下 以前俾人感覺救世珠真係同大top幾fd但玲奈無人理咁 其實佢咪一味靠痴
精緻珠推訓唒覺啦

你仲唔係貓頭人

個邊好激 日撚日大戰

果面有太多詞彙我都唔明

個單嘢?

板野可能叫錯左山本彩 以為見左玲奈
======================
提到板野桑就是cool、不過實際上也有點天然?吧(o^^o)
把我錯認為玲奈桑、一直跟我搭話
發現認錯人時也只是說句「嘛 隨便吧」然後接續(笑)

- BY 山本彩20130829 BLOG

.....

有冇入山推

V即係咩?

v仔手勢

咁點解心痛

隻手

之前俾人斬,有疤痕

佢地真係好無辜

v仔手勢

咁點解心痛

隻手

之前俾人斬,有疤痕

佢地真係好無辜

仲要被人黑

果面有太多詞彙我都唔明

個單嘢?

類似咁上下 以前俾人感覺救世珠真係同大top幾fd但玲奈無人理咁 其實佢咪一味靠痴

玲奈點會得咁少 不過你地都係繼續無限loop你地既救世主啦

唔係黑
但係有做野 同 有野俾佢做係2個概念既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞