有無人好憎松井珠理奈(4) 救世珠總選第一

1001 回覆
39 Like 0 Dislike
諗起上年選總排位大跌,丸妹個驚嚇樣
丸聽聞幾年前已經想走,係移籍先拖遲咗,結果移籍完,名古屋飯少咗,本家飯又唔見多

移藉果堆都有呢個問題
2頭唔到岸
會唔會又移籍其他團嘅人入team b
+
升幾個潛力16期上去?

D2

有邊個選秀待遇真係叫做好

16期邊個有潛力?真心已經無睇
最新既正係認得nmb五期但都出左o黎一排.

我都冇留意,等下集AKBingo認人先

之前都無望過16期
前晚bingo望完全部都 不了

丸子由始至終都係好人

有幾好
劇場唔上
影相黑面

我到底懷疑佢移藉之後有無一秒係盡過隊長責任
宜家感覺反而係船沈要走佬逃生多d
丸幾有性格又有實力 可惜
睇完陪酒比岡田奈奈短髮look吸引到
佢短髮仲靚過長髮
希望佢總選好成績
但珠珠個look
睇完陪酒比岡田奈奈短髮look吸引到
佢短髮仲靚過長髮
希望佢總選好成績
但珠珠個look

YES 睇陪酒最留意個個其實係佢

試下睇佢個啲百合劇場好好睇

移左之後就冇留過,乜原來評價咁差

依家AKB係咪要砍掉重煉

真心覺得akb沉梗船
個世代交接好慢 大既又走唔到 細既又上唔到去
會唔會又移籍其他團嘅人入team b
+
升幾個潛力16期上去?

D2

有邊個選秀待遇真係叫做好

16期邊個有潛力?真心已經無睇
最新既正係認得nmb五期但都出左o黎一排.

我都冇留意,等下集AKBingo認人先

之前都無望過16期
前晚bingo望完全部都 不了

靚個批去唒in46....
雖然48係行養成路線

真心覺得akb沉梗船

我而家覺得akb好似分家仲勁過佢
肥秋咁有腦都唔理本家
上次10周年比個分家企c已經覺得本家唔得

真心覺得akb沉梗船

幾年前已經要
首先要送走晒班元老
唔好再俾分團選拔 推本團新人上
講到口臭

移籍之後同咪帶t4帶得幾好
b果班太鬆散帶唔起,佢舊年同咪showroom傾過tk同tb都唔知點lead好,之後好似就直接放棄左唔撚理
07都吹奏咁佢而家被推左幾多年,吸到幾多飯呀?
其實玲奈7除左3奈強推期 仲有咩強推過?

真心想問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞