有無人好憎松井珠理奈(4) 救世珠總選第一

1001 回覆
39 Like 0 Dislike
好耐以前有留意開akb已經係對佢好冇好感 估唔到連登有po去到4添
有罵戰
正啊

完左啦喎好似

其實我係咪應該要掛返個牌話我推迷路,係咪可以拖長啲條戰線

無用架
要我講先有效果

你講山本彩咩做得唔好一定係抹黑

下巴尖得滯囉

仲要腳短
有罵戰
正啊

完左啦喎好似

無用架
要我講先有效果

下巴尖得滯囉

仲要腳短

結他又唔叻
有罵戰
正啊

完左啦喎好似

無用架
要我講先有效果

下巴尖得滯囉

仲要腳短

結他又唔叻

波又大
有罵戰
正啊

完左啦喎好似

無用架
要我講先有效果

下巴尖得滯囉

仲要腳短

結他又唔叻

波又大

又唔識著衫

無用架
要我講先有效果

下巴尖得滯囉

仲要腳短

結他又唔叻

波又大

又唔識著衫

唱歌成日第一句走音
支持john叔
支持john叔

做乜鳩搞個人崇拜
支持john叔

做乜鳩搞個人崇拜

支持唔代表崇拜
正如留意吓關注吓啲女女都唔代表係推㗎
支持john叔

做乜鳩搞個人崇拜

支持唔代表崇拜
正如留意吓關注吓啲女女都唔代表係推㗎

睇到呢句唔知點解有啲寒意

唔好gay me
諗下救世豬今年又拎唔到一會唔會嬲豬到唔玩

可能性係0呀!

可能性係0呀!

係就更加要加油

可能性係0呀!

諗多左等睇佢下年之後一直連霸第一
難波又識換人c
難波又識換人c

NMB48 17th single ,6月7日發售
Center: 太田夢莉
選拔名單
太田夢莉(Center), 市川美織、植村梓、沖田彩華、加藤夕夏、木下百花、渋谷凪咲、上西怜、白間美瑠、須藤凜々花、谷川愛梨、村瀬紗英、矢倉楓子、山本彩加、山本彩、吉田朱里
難波又識換人c

選拔名單
太田夢莉(Center), 市川美織、植村梓、沖田彩華、加藤夕夏、木下百花、渋谷凪咲、上西怜、白間美瑠、須藤凜々花、谷川愛梨、村瀬紗英、矢倉楓子、山本彩加、山本彩、吉田朱里

夢莉單C
難波又識換人c

選拔名單

夢莉單C

難波又識換人c

選拔名單

夢莉單C

大面貓冇左柊綑綁係咪唔洗望有c
究竟邊個可以打羸指帝?
話說彩姐是咪最少ANTI果個?

利申: 新黎, 彩飯

唔係
你講唔出名嗰班少啲

唔係
你講唔出名嗰班少啲

如果剩係計4大top呢
指麻彩珠
嗱我就花生嘅啫,基本上櫻珠彩都係咁黑我憎嘅

仲有指
一個二個啲乜撚嘢騎(蝗西就睇少啲啦屌你老味)全部都咁柒

騎彩我ok
呢度做左屯公喎 撞左車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞