有無人好憎松井珠理奈(4) 救世珠總選第一

1001 回覆
39 Like 0 Dislike

彩希肯玩總選應該有前40?

握手同投票兩回事 好難講
不過我覺得彩希參加應該有ug

佢畢業先玩丫嘛

所以幾年內都唔想見到佢參加

佢舊年話唔選比2廁屌到反檯
所以好彩搞一搞個紅白出黎強制玩,又比佢證明到自己真係有啲人氣,今年即刻冇乜人屌

所以好矛盾,好想佢選,但一決定參選就

禾蠢希其實硬頸得黎幾吸引

蠢希係潛力股 除咗佢唔參加總選呢個可以比人黑之外 佢有多少少資源既話 都夠捧得佢更高

但係佢個13期真係好慘人又多資源又少
要知道彩希已經算係間唔中會比運營撈一撈起果個

救世珠擺pose都係神既級數

成件事完全錯哂 錯得好離譜下

點都靚爆鏡

唔笑好啲

點都靚爆鏡

佢本寫真 真係狗都唔屌
佢應該冇乜機會出到第2本寫真

點都靚爆鏡

佢本寫真 真係狗都唔屌
佢應該冇乜機會出到第2本寫真

3萬銷量
係都俾miru出
仲有唔好再話佢同木村佳乃似樣
木村佳乃生左2個都靚佢好多 有氣質得多

入山我覺得無野
027握手對應好既話 以佢既顏值係應該捧得起

不了,07公演hea跳到仆街
同prr同期推起,到而家連續入左5年(?!)次世代選拔,係幾靚嘅但係證明左推唔起啦,講村外紅白選拔又係得四十幾

我覺得入山好男人樣

佢已經靚左好多
以前個樣殘好多

入山其實好靚 不過塊面闊左少少
同埋骨架比較大

入山好靚喎
有d似mix

有冇入山推

Bingo 玩Wink 果集中晒招

miss hunny 定救世珠

miss hunny啦

邊撚個呀 木村佳乃正咁撚多

Miss hunny - 1991年
救世珠 - 1997年

邊撚個呀 木村佳乃正咁撚多

舊時間中睇b站冇熄彈幕就會見到
而家睇親都必熄彈幕

佢畢業先玩丫嘛

所以好彩搞一搞個紅白出黎強制玩,又比佢證明到自己真係有啲人氣,今年即刻冇乜人屌

蠢希係潛力股 除咗佢唔參加總選呢個可以比人黑之外 佢有多少少資源既話 都夠捧得佢更高

估計13期全部人加埋上電視既時間應該無救世珠既4分之1

錯咗方向
[img]https://holland.pk/vn5s97af[img]

[img]https://na.cx/i/S2X7Eak.jpg[img]

Miss hunny - 1991年
救世珠 - 1997年

兩個都不了

同prr同期推起,到而家連續入左5年(?!)次世代選拔,係幾靚嘅但係證明左推唔起啦,講村外紅白選拔又係得四十幾

我覺得入山好男人樣

佢已經靚左好多
以前個樣殘好多

同埋骨架比較大

入山好靚喎
有d似mix

有冇入山推

玩wink 大和田挑機

我覺得入山好男人樣

佢已經靚左好多
以前個樣殘好多

同埋骨架比較大

入山好靚喎
有d似mix

有冇入山推

玩wink 大和田挑機

有冇LINK..求LIN

佢已經靚左好多
以前個樣殘好多

同埋骨架比較大

入山好靚喎
有d似mix

有冇入山推

玩wink 大和田挑機

有冇LINK..求LIN

你要入山bingo定睡衣番大和田?
b站應該仲有 去搵下啦

佢畢業先玩丫嘛

十分一都冇
諗起有次救世珠上陽菜個好感度公演,吹奏到佢一日記到啲舞步好癲咁根本成個setlist本身都少歌,佢重要首首都跳過最多記下走位
心諗彩希妳兩日記到A7公演好似重犀利喎
大陸貼吧果邊好拿專業計住佢上幾次公演,同佢一親有6成機會係特別演

明眼人一睇就知

沒有鏡頭的地方就沒有我
lm

十分一都冇
諗起有次救世珠上陽菜個好感度公演,吹奏到佢一日記到啲舞步好癲咁根本成個setlist本身都少歌,佢重要首首都跳過最多記下走位

娘娘個公演主打係娘娘自己唔使綵排都跳到既公演
救世珠既飯個陣黑老咪唔上呢場公演 要救世珠一日記公演救世界

十分一都冇

娘娘個公演主打係娘娘自己唔使綵排都跳到既公演
救世珠既飯個陣黑老咪唔上呢場公演 要救世珠一日記公演救世界

陽菜叫到佢仆住去添啦 以前TK同啲魚乾跳冇得post合照呃正評就理撚得你

入山 黑丸 027

入山已經無得握,又幫AKS挨左刀,做咩都可以當係欠佢嘅
木崎可能比人由名古屋黑到出東京,個人又直,講嘢又粗魯,又有錢w
07握手會只招呼靚仔(好似係

入山我覺得無野
027握手對應好既話 以佢既顏值係應該捧得起

我覺得入山好男人樣

佢已經靚左好多
以前個樣殘好多

同埋骨架比較大

入山好靚喎
有d似mix

入山個面形怪怪地 green flash封面勁明顯
不過五官好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞