有無人好憎松井珠理奈(4) 救世珠總選第一

1001 回覆
39 Like 0 Dislike
大陸貼吧果邊好拿專業計住佢上幾次公演,同佢一親有6成機會係特別演

明眼人一睇就知
支持所有人都唔投總選 反正都係造馬
48單二抽成績
山本彩    24.0/24.0①  
宮脇咲良   24.0/24.0②  
松井珠理奈  18.0/24.0(1.0)
白間美瑠   12.0/24.0(4.0)
柏木由紀   6.0/24.0(1.0)
指原莉乃   6.0/24.0(1.0)
渡辺麻友   6.0/24.0   
須田亜香里  5.0/24.0(3.0)
村山彩希   4.0/24.0(1.0)
岡田奈々   3.0/24.0(2.0)
小栗有以   3.0/24.0(1.0)
矢倉楓子   3.0/24.0   
向井地美音  2.0/24.0   
太田夢莉   1.0/24.0   
惣田紗莉渚  0.0/24.0(1.0)

松珠會戰勝歸來

彩希肯玩總選應該有前40?

握手同投票兩回事 好難講
不過我覺得彩希參加應該有ug

佢畢業先玩丫嘛

走未
LM

阿卡琳就應該唔係造入去既,營運根本唔buy佢,同埋味噌每年果啲灰姑娘用造馬又好難解釋到,只可以話某幾個成員啲票可能有督數

造馬既話指原就唔會連霸
13年都唔會比佢壓優子啦
運營想要既係錢 你點投都唔會影響到佢推咩人

我覺得造唔造數就睇情況咖啫,

首先優子呢個非原石本身就唔受營運喜愛
指贏佢又有話題之餘又可以幫佢做勢接前靠棒
加上當時個風頭佢跑出都唔算係意料之外

其實真正似造馬既係北原

我真係覺得北原樣衰
都唔明佢點會紅

咸魚青菜各有所好, 正如我好撚鍾意大米團山田一樣

鐘意老野潟姐..

山田

造馬既話指原就唔會連霸

其實真正似造馬既係北原

我真係覺得北原樣衰
都唔明佢點會紅

鐘意老野潟姐..

山田

走未

屌你件垃圾 真係改名
第4個po

入山 黑丸 027

入山已經無得握,又幫AKS挨左刀,做咩都可以當係欠佢嘅
木崎可能比人由名古屋黑到出東京,個人又直,講嘢又粗魯,又有錢w
07握手會只招呼靚仔(好似係
入山推

造馬既話指原就唔會連霸

其實真正似造馬既係北原

我真係覺得北原樣衰
都唔明佢點會紅

因為北原間事務所係太田,太田系有邊個總選會差

聽過事務所會幫手谷票

其實北原都幾靚丫 又好照顧後輩
個時宣布佢要移籍 佢同指原喊住搭膊頭一齊行 搞到我忍唔住喊左

造馬既話指原就唔會連霸

其實真正似造馬既係北原

我真係覺得北原樣衰
都唔明佢點會紅

聽過事務所會幫手谷票

個時宣布佢要移籍 佢同指原喊住搭膊頭一齊行 搞到我忍唔住喊左

地方組

造馬既話指原就唔會連霸

其實真正似造馬既係北原

我真係覺得北原樣衰
都唔明佢點會紅

聽過事務所會幫手谷票

hkt vs ngt 幾好睇
兩位依家都係奶媽
大陸貼吧果邊好拿專業計住佢上幾次公演,同佢一親有6成機會係特別演

明眼人一睇就知

公演? 不了
要開sr同整曲奇

其實真正似造馬既係北原

我真係覺得北原樣衰
都唔明佢點會紅

聽過事務所會幫手谷票

兩位依家都係奶媽

有冇機會再開新一季hkt百貨店
好鍾意睇

其實真正似造馬既係北原

我真係覺得北原樣衰
都唔明佢點會紅

聽過事務所會幫手谷票

兩位依家都係奶媽

有冇機會再開新一季hkt百貨店
好鍾意睇

指原應該唔得閒

無違和

走未

屌你件垃圾 真係改名

吹呀

無違和

無違和

p圖巴
想通了,5年後要繼續留在ske,
會首先阻ske Akb 後輩上位,先拿資源。
然後一邊做曲奇一邊開SR,以最快速度上位。
成功當上總選第一後,我才能繼續實現夢想,理想。
(搞好ske,去幫有需要的人)
5年不畢業繼續C, 將來就可以用萬年次世代身份監管akb各個團。
又要負責幫ske和 肥秋聯繫。
更加可以有能力為ske制定未來政策。
表現好的話可以入營運。
簡直是Akb 主力核心。
我迫不及待好想玩玩了。

頭先勁無聊劣改

無違和

p圖巴

好撚正呀屌

無違和

p圖巴

好撚正呀屌

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞