有無人好憎松井珠理奈(4) 救世珠總選第一

1001 回覆
39 Like 0 Dislike

高橋南緋聞整人企劃
當時肥婆忍show哂高橋南同男人一齊d相畀成員睇 睇下大家見到之後有咩反應
救世珠有呢個反應真係世界級

未睇過咩番組嚟

めちゃ2イケてるッ

thx

呢集笑到仆街

最好笑係娘娘 指原 咪醬組合

同埋好記得肥婆忍同迷路兒玉講有人中緋聞、兒玉即刻指住自己話「私?

佢係真蠢萌
其實無資源都繼續開團係咩玩法
Ngt都未推掂就搞stu

stu同ngt 係咪當地方團咁攪
唔諗住發到好大?

最多捧到1,2個大top先兼任 令本家續命?

慳啲啦, 搞左咁耐一個放得上枱面嘅都無
體操妹推到一半推杏兒, 杏兒又奇撚怪怪咁擔唔到旗,
唯一跑出嘅係山田(可能我偏心啦), 但佢又綜藝格,
玩太癲企唔到上一線 (唔同彩呢啲起碼有啲反差係到)
番組唔多人睇, 出道單等十世, 呢隊嘢無乜前途可言咖啦

中井都唔錯

其實咪又係搵多幾個握手女奴ja
新澙真係幾偏 去過都唔太想去
山口真帆自從俾人老屈sr同仔扑野直播 好從少少收收地皮?
btw佢地唱片公司係sony 應該之後啲歌會ok啲?

大法講到底都只係幫手出碟,
對上話事嗰個始終係AKS,
所以正路嚟講係無關係
除非佢地枱底有私下deal過啲特別嘢啦
Btw 肥婆忍頸後到底有幾多老泥
好想睇佢著水著
因為呢個節目前前後後咪錄左一定兩星期 總長爆過有私底下得宫澤約佢搵佢傾 其他人好似無理佢定唔知點
仲有睇完覺得佢啲眼淚都勁 話喊就喊 可能佢諗起玩埋呢攤野就過多幾日真係宣佈畢業啦 感觸而已
好想睇佢著水著

巴打食得咁偏
好想睇佢著水著

青你口味有啲重....
其實無資源都繼續開團係咩玩法
Ngt都未推掂就搞stu

stu同ngt 係咪當地方團咁攪
唔諗住發到好大?

最多捧到1,2個大top先兼任 令本家續命?

慳啲啦, 搞左咁耐一個放得上枱面嘅都無
體操妹推到一半推杏兒, 杏兒又奇撚怪怪咁擔唔到旗,
唯一跑出嘅係山田(可能我偏心啦), 但佢又綜藝格,
玩太癲企唔到上一線 (唔同彩呢啲起碼有啲反差係到)
番組唔多人睇, 出道單等十世, 呢隊嘢無乜前途可言咖啦

中井都唔錯

其實咪又係搵多幾個握手女奴ja
新澙真係幾偏 去過都唔太想去
山口真帆自從俾人老屈sr同仔扑野直播 好從少少收收地皮?
btw佢地唱片公司係sony 應該之後啲歌會ok啲?

呢單野真係幾慘

未睇過咩番組嚟

めちゃ2イケてるッ

thx

呢集笑到仆街

同埋好記得肥婆忍同迷路兒玉講有人中緋聞、兒玉即刻指住自己話「私?

佢係真蠢萌

因為呢個節目前前後後咪錄左一定兩星期 總長爆過有私底下得宫澤約佢搵佢傾 其他人好似無理佢定唔知點
仲有睇完覺得佢啲眼淚都勁 話喊就喊 可能佢諗起玩埋呢攤野就過多幾日真係宣佈畢業啦 感觸而已

超好戲
但係我諗應該佢地自己有爆過係整蠱掛
可以收足2星期咁勁??
個次整人 彩姐真心喊左 佢都係少喊個類型 一知道俾人玩個樣似嬲左
仲有t8條妹妹仔以為南哥真係剃光頭走左摸 笑到
其實佢解除兼任仲成日係本家度
營運係咁不停比資源佢 搞到以為係應份
都好明ske啲人點解做到頹
但佢係度打滾咁多年心態仲成個細路咁
要比啲挫敗佢或者比人屌醒先得
唔係嘅話只會做負評總選第一
以前好唔鐘意咪醬 但而家見佢變左
都冇話對佢反感

其實唔係睇呢個post都唔知係解除咗兼任

係動物吧見到有人話救世珠以前個經理人會話下佢
但後尾唔知咩事換左經理人 搞到而家個班人應該唔太敢話佢
你見佢上番組仲可以葡萄一個後輩(木崎)既資源都知佢成個細路仔咁樣 仲要唔抵得人地有資源 但明明佢自己多過人地咁多
佢覺得全部資源應該要分哂畀自己咁樣

個集木崎個樣似想喊 無啦啦俾人屈
又個惡死女人轉左做靚仔經紀人 仲一齊飲野 正

Akb真係畀哂全面資源佢
連約靚仔呢d咁爽既事都畀埋佢
個次整人 彩姐真心喊左 佢都係少喊個類型 一知道俾人玩個樣似嬲左
仲有t8條妹妹仔以為南哥真係剃光頭走左摸 笑到

彩彩
郁美

超好戲
可以收足2星期咁勁??

應該mb係唔知整人企劃
但當個男煮腳一入o黎班老屎忽即刻笑左 我諗有喲人估到掛

超好戲
可以收足2星期咁勁??

當時橫山應該都百感交集

超好戲
可以收足2星期咁勁??

應該mb係唔知整人企劃

個度真係超好笑
指原吼男女主角離場後
係咁搭隻手落咪醬度
同埋娘娘之前叫肥婆忍sd張相畀佢都好好笑

高橋南緋聞整人企劃
當時肥婆忍show哂高橋南同男人一齊d相畀成員睇 睇下大家見到之後有咩反應

未睇過咩番組嚟

めちゃ2イケてるッ

thx

呢集笑到仆街

冇記錯娘娘叫個staff send 張相俾佢
又話冇理由得一張相咁少
麻友全程認真樣 成日覺得佢應該幾大壓力 明明私底下好玩得因為個ace呢個朵好似迷失自己 扮到好正經咁
仲有次總個排就知自己要繼任 佢個時聽到肥婆講南哥俾文春影到 一定心諗 唔撚係化 家下射個波俾我 點執呢攤野

超好戲
可以收足2星期咁勁??

應該mb係唔知整人企劃

個度真係超好笑
指原吼男女主角離場後
係咁搭隻手落咪醬度

隻手太唔自然

超好戲
可以收足2星期咁勁??

應該mb係唔知整人企劃

個度真係超好笑
指原吼男女主角離場後
係咁搭隻手落咪醬度

佢地2個應該估到
咁識玩呢行
48g好似好耐無咁多人一齊錄村外節目啦
明明以前好多
有無人記得個爆烈老爹踢鳩指原同麻友個頭個集
麻友全程認真樣 成日覺得佢應該幾大壓力 明明私底下好玩得因為個ace呢個朵好似迷失自己 扮到好正經咁
仲有次總個排就知自己要繼任 佢個時聽到肥婆講南哥俾文春影到 一定心諗 唔撚係化 家下射個波俾我 點執呢攤野

睇上年宣傳活動都知麻友其實好玩得
佢同指原柏木 3個上船食野開live玩到勁開心

以前麻友仲係cg時期明明係團寵好玩得 佢地3個一拍埋一齊就好歡樂
48g好似好耐無咁多人一齊錄村外節目啦
明明以前好多
有無人記得個爆烈老爹踢鳩指原同麻友個頭個集

記得 後尾好似搞到好大咁
同埋優子見到指原被老爹玩到走左光 即刻勁心急勁緊張咁幫指原整返好
優子真係好好人

麻友要有熟人先識發癲

高橋南緋聞整人企劃

未睇過咩番組嚟

めちゃ2イケてるッ

thx

呢集笑到仆街

呢集有今生無來世 好睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞