有無人好憎松井珠理奈(4) 救世珠總選第一

1001 回覆
39 Like 0 Dislike
問心啦,當你踩緊救世主嘅時候,有無一絲"我個推好過你啲啲"嘅快感呀

無,咁咪當我誤會左你囉

真係冇

點解踩珠就一定係彩推櫻推
唔係疤就一定係鍠,唔係獌就一定係猁?

最主要係表達方式,踩,FINE
踩完,加句:阿B就唔同嘞,佢咁咁咁無救世主咁咁咁咁衰

一比較,就算你唔鳩係,都當你係B推(係咪真係就心照啦)

大家都係嗰個團嘅主將
好難唔比人拎黎做比較
唔通搵豆神同佢比呀?

我唔准你用珠黎同豆神比
抵毀左豆神嘅神性
問心啦,當你踩緊救世主嘅時候,有無一絲"我個推好過你啲啲"嘅快感呀

無,咁咪當我誤會左你囉

ON9 我唔覺得自己個推好過你個個 我推左你個個啦

我就係因為覺得自己個推好先會推呀嘛

我純粋講緊踩人嗰下呀
你虎舊屎無咁臭我就去奶嗰舊咩?唔係單計臭唔臭架嘛,踩人同轉推拉唔埋喎

無時無刻都係會覺得自己個推最好先係正常我覺得

我都冇咩話快唔快感 我都講過我基本上睇48G自己推以外既人都唔係好順眼 我唔會唔認
就算有快感又點 本來唔鐘意佢既 鬧2野當然會開心D 有咩問題

退1萬步黎講 我真係踩佢抬推又點撚樣先? E到有時係黑得好撚低質 但係小珠不懂人情世故 思想有問題 ED野係事實喎 即係因為我係踩佢抬推 我講ED野就係錯?

無,咁咪當我誤會左你囉

問心,當珠推踩緊其他人,都一定有“我個推好過你啲啲”的快感
再問心,如果你冇周圍點火,又點會怕俾人話
不過有爬文都知救世主從來都唔覺得自己招黑,keep住出d seven野。
如果佢唔做呢d點火行為,就算俾人屈都可以據理力爭呀

你誤會左珠啦,佢做呢啲嘢係為左令大家知道SKE係存在的

救世珠辛苦了

係坂道AKB 首歌下面見到既珠推留言
救世珠冇資源點救世好

其實一姐正常都要上少啲番組
你係一姐梗係出村做多啲唔同野
仲留係村內仲咩

正常既一姐係要掛住個名銜出村幫手賺返d村外人氣

地上波就仆倒去黐,一本SKE咪就係咁嗌架囉
我DD黎啦,唔太存在邊個係最好,但係倒返轉好憎一啲做錯嘢唔認/當無事嘅,呢啲一定係最差

珠呢,係做錯嘢,但係佢唔係唔認,而係唔知自己做錯,簡直係智障級思維,無敵嘅呢啲

另外我又無話你錯,呢度係用黎咁用
不過搞搞下又變左飛機台就無謂,專心踩人啦,我唔太想知道你你你個推有幾好
我都係路過R水吹食花生,久唔久火上加下油推PO等5嘅啫
然後都係嗰句,有咩成員就有咩飯

咁如果dd 同呢句係咪好矛盾

咁如果dd 同呢句係咪好矛盾

DD一向都係飯群裏面最差勁嘅一堆,無矛盾
吹奏還吹奏

黑還黑

黑既時候唔吹奏咪得囉

無必要放棄每一個宣傳既機會 我黑人個陣 咁又好少會拉到其他人
吹奏還吹奏

黑還黑

黑既時候唔吹奏咪得囉

無必要放棄每一個宣傳既機會 我黑人個陣 咁又好少會拉到其他人

係囉

分返開寫,又可以推快啲
又唔會誤會(好似係
有罵戰
正啊
有罵戰
正啊

完左啦喎好似

其實我係咪應該要掛返個牌話我推迷路,係咪可以拖長啲條戰線
飛機台我覺得無咩問題姐 正係講救世珠都幾厭咪當推post 反正吹奏啲無興趣既mb我都飛o黎睇
不過老實講 一講番救世珠個post會即刻推快左

飛機台我覺得無咩問題姐 正係講救世珠都幾厭咪當推post 反正吹奏啲無興趣既mb我都飛o黎睇
不過老實講 一講番救世珠個post會即刻推快左

飛機返自己個團度放好似好啲,射黎射去都係嗰幾樣好悶架
真心除左奶騎帶我推出場我都唔會無故有優越感
即係你諗下生日倒數 四貼同事 目指第一
發生係你朋友身上你有咩感覺?
依個已經唔係話邊個好過佢既問題
係人品問題
有罵戰
正啊

完左啦喎好似

無用架
要我講先有效果
真心除左奶騎帶我推出場我都唔會無故有優越感
即係你諗下生日倒數 四貼同事 目指第一
發生係你朋友身上你有咩感覺?
依個已經唔係話邊個好過佢既問題
係人品問題

其實我地要用對弱意嘅心態去看待...(好似係
有罵戰
正啊

完左啦喎好似

無用架
要我講先有效果

屌原來係對人唔對飯架
有罵戰
正啊

完左啦喎好似

無用架
要我講先有效果

屌原來係對唔對成員
有罵戰
正啊

完左啦喎好似

無用架
要我講先有效果

屌原來係對唔對成員

只限某d飯啫
至於你講趁機sell自己推既,我就唔會做
有罵戰
正啊

完左啦喎好似

無用架
要我講先有效果

你講山本彩咩做得唔好一定係抹黑
有罵戰
正啊

完左啦喎好似

無用架
要我講先有效果

你講山本彩咩做得唔好一定係抹黑

下巴尖得滯囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞