有無人好憎松井珠理奈(4) 救世珠總選第一

1001 回覆
39 Like 0 Dislike
唔係嘛, SKE都有人追擊

自從玲奈擋左槍 佢變左真女神
玲奈有咩黑料 正係記得啲人話佢手機mail定唔知邊到暗串救世珠

係咪講虎牙定唔知邊個生日
叫救世珠去慶祝,但冇叫玲奈
玲奈就上網寫「自己作為ske成員做好自己本份就算」
個單嘢?

類似咁上下 以前俾人感覺救世珠真係同大top幾fd但玲奈無人理咁 其實佢咪一味靠痴

玲奈點會得咁少 不過你地都係繼續無限loop你地既救世主啦

講嚟聽下,人都畢咗怕咩講呢

等我幫佢講埋囉
專登露底褲,專登飛鞋走呀嘛
仲有由救世珠口中爆出嚟但佢本人否認嘅: 「只要哭出來不就好了嗎」
聽到識背啦

又係呢條友 頭兩個post 唔夠人講就發悔氣走左

生日倒數 四貼麻友 首談第一 直播自摸
自拍嘟嘴 強推之恥 六十次C 自作多情

咁多柒野都仲話講黎講去得個幾單野 on9
珠推最叻就話人針對佢件救世珠
針對點解唔認

我覺得冇咩必要扮客觀 扮中立姐

唔通我除左自己推之外 睇全員都唔順眼又會收埋唔同你講咩?
針對點解唔認

岩啦明針對 就唔洗扮咩理性分析客觀討論再話人地聽到d所謂十惡不赦既罪名仲唔認 係針對老屈啦
同埋成日講珠推點點點 好想知開到4真係推珠既有邊位手足入過黎
怎麼才算贏小珠?
1.要在小珠顛峰期定勝負
要講珠推係fb已經一堆啦 定要入到黎護珠先叫推救世珠呀?
針對點解唔認

你連自己推果個都睇唔順眼
點夠你玩
要講珠推係fb已經一堆啦 定要入到黎護珠先叫推救世珠呀?

我講呢到 請問關fb咩事呢
針對點解唔認

岩啦明針對 就唔洗扮咩理性分析客觀討論再話人地聽到d所謂十惡不赦既罪名仲唔認 係針對老屈啦
同埋成日講珠推點點點 好想知開到4真係推珠既有邊位手足入過黎

又係你自己講先

定係我地一直講緊呢度d珠推呀清
如果係咁得你咋喎
針對點解唔認

點夠你玩

佢有邊有睇虎牙順眼?
針對點解唔認

點夠你玩

佢有邊有睇虎牙順眼?

有邊日
呢期救世珠咁hit 連登公海又有post 真係唔講? 40頁又唔係講佢一個 之前個三個post其他top咪照樣俾人黑或者乘機吹奏既 唔使咁激動既 推post吹下水有野咪笑下 48g dup 到咁 都無幾可有489啦
呢到好似咩都講 禾都覺得正係講救世珠好厭
針對點解唔認

又係你自己講先

如果係咁得你咋喎

雖然唔太明你講咩 但首先又要講我唔係珠推 我係推ske既 家下最推係我個名 我係好奇你地講完珠推最叻就話人針對佢件救世珠句野 哦 即係個d珠推原來都係講出面fb d人? 明白哂呢到係真圍爐一言堂針對屌鳩柒小珠區 不過真係推珠邊到夠膽入黎講呀 又或者小珠呢d強推恥撚有咁多飯咩 高登之前個黑子po同猫頭吧區個d都差呢度幾皮
睇黎我都唔配再入d咁高汁既po

救世主聽到世人既呼喚
明明聽日tour佢有份出但我從來唔見佢係lesson場到練過 呢幾日好顯花音 真木子 綾巴etc都係到練緊tour
明明聽日tour佢有份出但我從來唔見佢係lesson場到練過 呢幾日好顯花音 真木子 綾巴etc都係到練緊tour

洗鬼練咩佢
長期都企Center 位
駁唔到

唔係黑
但係有做野 同 有野俾佢做係2個概念既野

佢今年唔選係咪畢業嘅先兆

講咗畢啦

下.....

唔係咩?因為我唔係推佢所以可能我記錯?之前fb好似見幾次人講話佢宣佈畢業嘅?

冇講過。。
針對點解唔認

又係你自己講先

如果係咁得你咋喎

雖然唔太明你講咩 但首先又要講我唔係珠推 我係推ske既 家下最推係我個名 我係好奇你地講完珠推最叻就話人針對佢件救世珠句野 哦 即係個d珠推原來都係講出面fb d人? 明白哂呢到係真圍爐一言堂針對屌鳩柒小珠區 不過真係推珠邊到夠膽入黎講呀 又或者小珠呢d強推恥撚有咁多飯咩 高登之前個黑子po同猫頭吧區個d都差呢度幾皮
睇黎我都唔配再入d咁高汁既po

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞