有無人好憎松井珠理奈(4) 救世珠總選第一

1001 回覆
39 Like 0 Dislike
咁都有罵戰睇

無先其
所以未話救世珠係神
其他人唔准話,話就褻瀆神明
不過做左珠推就唔同,點黑其他mb都得
咁都有罵戰睇

無先其

推到(4)先有算係咁啦
係咪推唔到去(5) 嚇走唒人啦

以前成日笑まどか No.1 ,依家先發現有人仲嚴重
針對點解唔認

我覺得冇咩必要扮客觀 扮中立姐

唔通我除左自己推之外 睇全員都唔順眼又會收埋唔同你講咩?

你連自己推果個都睇唔順眼
點夠你玩

佢有邊有睇虎牙順眼?

有邊日

棄左啦

20代が40代に見える

20代が40代に見える

等禾貼下救世珠美圖先
人地影靚過自拍好多

連google都彈呢啲圖俾我
在意左好耐
染金毛點解唔染埋眉?好柒

等禾貼下救世珠美圖先
人地影靚過自拍好多

咁大聲鑽石個look真係靚ge

20代が40代に見える

我都冇為意個廣告
https://pttread.com/t/m-1485489908-a-4d7
原來佢有連戴教人點襯衫 等睇學野

20代が40代に見える

我都冇為意個廣告

琴日睇twitter 見到呢條news

心諗

屌佢又發作
唉屌
返工好悶順便做下認真撚先

呢到個topic叫做有冇人好憎松井珠理奈
入得黎唔係屌鳩松井珠唔通入黎大叫我愛松井珠咩?
入得黎有邊個唔憎佢?
如果呢度有人屌得佢唔啱嘅 咪出聲反擊囉
其他珠推都係可以屌我架 你開個黑鳩難波嘅post都得架
我仲會入黎幫你推post助興添
上兩個post夠有人屌山本彩 我咪照還擊之嘛
以前吉朱同j家仔上床我咪又係一撚樣照推post照回
覺得條氣唔順就出聲 咪發埋d細蚊仔脾4喇

match
其實真係有味噌飯大愛到鐘意埋救世珠架 認真咩?
之前路過有個ske飯既blog 啲人係到又潤又串佢但搵唔番
如果我有份玩總選我實吊打佢
唉屌
返工好悶順便做下認真撚先

呢到個topic叫做有冇人好憎松井珠理奈
入得黎唔係屌鳩松井珠唔通入黎大叫我愛松井珠咩?
入得黎有邊個唔憎佢?
如果呢度有人屌得佢唔啱嘅 咪出聲反擊囉
其他珠推都係可以屌我架 你開個黑鳩難波嘅post都得架
我仲會入黎幫你推post助興添
上兩個post夠有人屌山本彩 我咪照還擊之嘛
以前吉朱同j家仔上床我咪又係一撚樣照推post照回
覺得條氣唔順就出聲 咪發埋d細蚊仔脾4喇

上個post唔係叫呢個topic
上個post我評左

黑珠=無大愛=假味噌飯

黑珠=無大愛=假味噌飯

唔知啦唔熟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞