有無人好憎松井珠理奈(4) 救世珠總選第一

1001 回覆
39 Like 0 Dislike
其實真係有味噌飯大愛到鐘意埋救世珠架 認真咩?
之前路過有個ske飯既blog 啲人係到又潤又串佢但搵唔番

味噌還味噌
珠還珠
2回事黎,點敢沾佢光
有冇去過全握
我上年去送まどか個好撚多人渣住救世主扇架
唔係點推到佢上去
真正味噌廚最鍾意挫強扶弱
你睇下ske年年都有幾條䶢魚爆左上四五六十
救世主返左名古屋錄ske定番阿
堂堂大ace都要同班r爛袋都冇野做既爭曝光

禾唔返去撐場點得啊

有鏡頭嘅地方就有禾

知道呢個消息真係慶過火屎
鬧救世主唔上公演,奶騎就話比機會d細既上公演
咁你而家見有地上波又返黎搶?
仆街奶騎最功搬龍門

味噌還味噌
珠還珠
2回事黎,點敢沾佢光

好少團體主將同個團體分離度咁高
SKE既深層次矛盾
我係味噌廚都唔想成日大家鬧黎鬧去
但真係睇唔過眼珠女士某d位太無恥同言行不一致

味噌還味噌
珠還珠
2回事黎,點敢沾佢光

救世主高高在上
超越了時空和地域
SKE既深層次矛盾
我係味噌廚都唔想成日大家鬧黎鬧去
但真係睇唔過眼珠女士某d位太無恥同言行不一致

事實上某程度係營運害死佢

所有嘢都係由天跌落嚟咁滯,就算佢唔再掛akb個名但akb既資源都冇停過,相反掛兼任果個就乜都冇

由細到大都企c,個個鍚住佢讚佢叻讚佢有天份,但呢家嘢不進則退,呢幾年佢的確冇左初初果隻活力。

再加上成咗年都冇長進,做嘢又唔得大體,同隔離團啲大將一比自然失曬分
而且ske搞成而家咁,好多次世代抬唔起頭都會歸咎於救世珠
因為佢食太多資源會引起人妒忌,所以飯之間都會唔妥救世珠
棄珠推熊
為ske著想既話

味噌還味噌
珠還珠
2回事黎,點敢沾佢光

救世主高高在上
超越了時空和地域

配乜嘢口號好

但係點解好似營運推邊個次世代飯都唔支持? 現在一個可以追近救世既人都冇

但係點解好似營運推邊個次世代飯都唔支持? 現在一個可以追近救世既人都冇

08似開始見效,味噌好撚慢熱

紅白排到49/342我都好意外,今年睇下總選上唔上到去
究竟係救世豬教壞樂樂定點

味噌還味噌
珠還珠
2回事黎,點敢沾佢光

救世主高高在上
超越了時空和地域

配乜嘢口號好

東方紅,太陽升,48G出了個救世珠
原來尋晚有罵戰

btw 上個po名應節嘛

愈黎愈似救世豬
還我樂樂

味噌還味噌
珠還珠
2回事黎,點敢沾佢光

救世主高高在上
超越了時空和地域

配乜嘢口號好

我係茶餐廳笑左出聲
怎麼才算贏小珠?
1.要在小珠顛峰期定勝負

2.村內資源不算係資源

味噌還味噌
珠還珠
2回事黎,點敢沾佢光

救世主高高在上
超越了時空和地域

配乜嘢口號好

我係茶餐廳笑左出聲

Déjà Vu

愈黎愈似救世豬
還我樂樂

又係全完唔知有咩做
但又唔上公演

愈黎愈似救世豬
還我樂樂

又係全完唔知有咩做
但又唔上公演

教英文
白間握手4姐
好欣慰
Keep住啊
Btw 個陣臭閪同我個名仲有彩係握手三巨頭
而家竟然衰過白間
真係自作孽 不可活

愈黎愈似救世豬
還我樂樂

又係全完唔知有咩做
但又唔上公演

教英文

平日見佢冇上公演既時候係到搭緊新幹線
めいめい最終公演都冇上
個日都係要片岡成美上黎under

愈黎愈似救世豬
還我樂樂

又係全完唔知有咩做
但又唔上公演

教英文

教英文係營運叫樂樂做d成績比人睇之後開始既企劃
ZP入面樂樂話知道ske走下坡,但佢依然覺得ske係好好既團體先加入ske
睇得出樂樂係真心想為ske出一分力,但無奈佢既力量太渺小
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞