有無人好憎松井珠理奈(4) 救世珠總選第一

1001 回覆
39 Like 0 Dislike
24人企位就已經強推?

原來e家強推個入門門檻咁平民

你講邊個先
次世代mb難逃被屌命運
無一倖免
係我眼中係得救世豬稱得上強推呢個名
點睇志醬?總選圈外但紅白十二

檸檬

好想志醬上位

咁大家佢本身自己係村外都有綜藝上
喺係村內睇落冇乜成績先顯得佢紅白成績好強

檸檬

好想志醬上位

其實紅白個次先係反映係村外GE 認識度

檸檬

好想志醬上位

08有49我超級感動

檸檬

好想志醬上位

08有49我超級感動

佢至少樣靚 啲人見過會記得
豆神移籍秦國
豆神移籍秦國

伊豆田真係好撚樣衰
人妖仲撚靚過佢
豆神移籍秦國

伊豆田真係好撚樣衰
人妖仲撚靚過佢

不過娘娘好鐘意佢 次次一企埋對比就好大
豆神移籍秦國

伊豆田真係好撚樣衰
人妖仲撚靚過佢

不過娘娘好鐘意佢 次次一企埋對比就好大

處刑
24人企位就已經強推?

你講邊個先

027囉

選拔已經叫強推 真心覺得強推廉價
豆神移籍秦國

下,堅架

我覺得佢留係akb帶下綜藝都好啊

本日のAKB48劇場にてチーム4伊豆田莉奈のBNK48(バンコク48)への移籍を発表させて頂きました。

移籍日程等は、また追ってお知らせ致します。

みんなのいずちゃんがAKB48劇場で見れる事が少なくなると思うと寂しいですが、本人の一歩踏み出した決意を応援したいと思います。

by死肥婆
估唔到之前JAPAN EXPO同軍訓係踩線
豆神過秦國真係估你唔到,以為你帶後輩帶到咁上下畢業,今鋪真係世界之豆神

綜藝班走下一個又一個,右上角好冷清
大米啱啱先成軍,咪搶走山田
呢幾日48g日日有新聞,好彩叫唔多關我團事

不過怕且大組閣都燒到埋身
冇講過07係強推 但係佢成績真係配得上選拔常連咩?
入左團六七年,入咁多選拔上咁多電視,t4又好tb又好都做過下隊c,比人叫做次世代神7叫到其他個個總選都衝哂選拔,佢出黎成績同個冇乜資源嘅sayaya差唔多,咁點解重要留個選拔位比佢
推得唔夠人勁係一件事,但係唔等於佢唔恥架
本部仲淨幾多人
o唒嘴
我以為假新聞
單用總選成績去判斷係唔係恥其實過份左
雖然呢個已經係飯少數知個堆數據

握手就個個都
24人企位就已經強推?

你講邊個先

027囉

選拔已經叫強推 真心覺得強推廉價

站位唔係資源出自奶騎嫁啵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞