有無人好憎松井珠理奈(4) 救世珠總選第一

1001 回覆
39 Like 0 Dislike
48g好似好耐無咁多人一齊錄村外節目啦
明明以前好多
有無人記得個爆烈老爹踢鳩指原同麻友個頭個集

記得 後尾好似搞到好大咁
同埋優子見到指原被老爹玩到走左光 即刻勁心急勁緊張咁幫指原整返好
優子真係好好人

指原cum左條友一巴好勇 明明佢個樣都幾驚 個時既佢仲係個廢宅
mechaike sp重有13年果集學測都好好笑一開頭啲變裝又係笑到仆街
mechaike sp重有13年果集學測都好好笑一開頭啲變裝又係笑到仆街

全場變裝最好笑係柏木同娘娘

高橋南緋聞整人企劃
當時肥婆忍show哂高橋南同男人一齊d相畀成員睇 睇下大家見到之後有咩反應
救世珠有呢個反應真係世界級

未睇過咩番組嚟

めちゃ2イケてるッ

thx

呢集笑到仆街

我櫻個下 Q到想死

未睇過咩番組嚟

めちゃ2イケてるッ

thx

呢集笑到仆街

最好笑係娘娘 指原 咪醬組合

loop 左幾次 超好睇櫻花係到問我我隻單曲c點算

佢怕揹鑊 笑到pk
個次整人 彩姐真心喊左 佢都係少喊個類型 一知道俾人玩個樣似嬲左
仲有t8條妹妹仔以為南哥真係剃光頭走左摸 笑到

彩彩
郁美

郁美
呢個post只有兩種人
一種味噌飯然後好憎救世主 愛之深 責之切
第二種就係彩騎 櫻騎 得閒踩救世主一腳
然後吹奏自己個推
後者比真心推救世珠既真心膠更加嘔心

未睇過咩番組嚟

めちゃ2イケてるッ

thx

呢集笑到仆街

佢怕揹鑊 笑到pk

咁唔係好仆街咩
呢個post只有兩種人
然後吹奏自己個推

又唔好話踩踩聲咁難聽
咁事實係救世主真是做唔到相應的實績嘛

thx

呢集笑到仆街

佢怕揹鑊 笑到pk

咁唔係好仆街咩

佢以為自己燈到akb執喎

thx

呢集笑到仆街

佢怕揹鑊 笑到pk

咁唔係好仆街咩

只睇過一次對佢冇印象
"櫻花係到問我我隻單曲c點算"
唔係話會影響佢?
呢個post只有兩種人
然後吹奏自己個推

又唔好話踩踩聲咁難聽

拎其他人出黎同佢比 會顯得佢原來係咁廢
係佢既實力配唔上有咁多資源
但佢仲會開到口講自己因爲唔夠資源先會輸畀人地
明明自己咁多年拎左不少好資源
先會有咁多人唔妥佢
呢個post只有兩種人
然後吹奏自己個推

問題係真係有大把野吊打你救世珠啵sosad
呢個post只有兩種人
然後吹奏自己個推

問題係真係有大把野吊打你救世珠啵sosad

我兩種都唔係喎

呢集笑到仆街

佢怕揹鑊 笑到pk

咁唔係好仆街咩

只睇過一次對佢冇印象
"櫻花係到問我我隻單曲c點算"
唔係話會影響佢?

你自己睇返啦
我記得係佢話佢一做c就搞啲咁既野
南哥係總監督好似係代表akb咁
佢出事=akb出事 但出事係發生係自己做c
佢就覺得跟住個銷售量會大跌
就搞到唔知係南總件事搞到大跌定自己c位跌
好大壓力 好似自己燈到akb執咁

大概係咁 我都唔係好記得
呢個post只有兩種人
然後吹奏自己個推

咁又唔好咁講大把無推係48g但過o黎食救世珠花生既人我就係
唔係救世珠今年搞咁多野 48g又更加少左樣野睇
憎就唔算話憎 只係覺得佢做啲野好好笑咁 但又好惋惜佢有份搞到ske咁 成也松井 敗也松井
呢個post只有兩種人
然後吹奏自己個推

又唔好話踩踩聲咁難聽

先會有咁多人唔妥佢

好似就係佢1月1 sr講左呢句我唔夠資源 動物吧啲人先起勢咁狙撃佢
堅希望08可以有返多d資源

我覺得佢幾靚
呢個post只有兩種人
然後吹奏自己個推

又唔好話踩踩聲咁難聽

先會有咁多人唔妥佢

好似就係佢1月1 sr講左呢句我唔夠資源 動物吧啲人先起勢咁狙撃佢

呢句係導火線
呢個post只有兩種人
然後吹奏自己個推

咁又唔好咁講大把無推係48g但過o黎食救世珠花生既人我就係
唔係救世珠今年搞咁多野 48g又更加少左樣野睇
憎就唔算話憎 只係覺得佢做啲野好好笑咁 但又好惋惜佢有份搞到ske咁 成也松井 敗也松井

松井非這松井

我覺得佢幾靚

求味噌畀次機會
呢個post只有兩種人
然後吹奏自己個推

咁你入左e個post係前者定後者?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞