有無人好憎松井珠理奈(4) 救世珠總選第一

1001 回覆
39 Like 0 Dislike

唔係黑
但係有做野 同 有野俾佢做係2個概念既野

佢今年唔選係咪畢業嘅先兆

唔係黑

老實講冇啦啦比人斬咗刀唔敢再握手好正常

唔係黑

講咗畢啦

果面有太多詞彙我都唔明

但猫頭唔係開頭因爲玲奈先開家咩?猫願白蓮花女神 嘛 以前猫頭好好睇 人地黑都高汁d好笑d

好似話當年為左黑玲奈而開,但依家孽力回饋,變左珠黑集中地

自從玲奈擋左槍 佢變左真女神
玲奈有咩黑料 正係記得啲人話佢手機mail定唔知邊到暗串救世珠

係咪講虎牙定唔知邊個生日
叫救世珠去慶祝,但冇叫玲奈
玲奈就上網寫「自己作為ske成員做好自己本份就算」
個單嘢?

類似咁上下 以前俾人感覺救世珠真係同大top幾fd但玲奈無人理咁 其實佢咪一味靠痴

玲奈點會得咁少 不過你地都係繼續無限loop你地既救世主啦

講嚟聽下,人都畢咗怕咩講呢
偽飯留名學野幾年前睇過唔記得唒
我覺得你屌人地 人地屌返你都好正常既一件事

真係白聖女白蓮花咩

真係白聖女白蓮花咩

佢係純粹發悔氣
其實我都想睇下玲奈D黑材料
淨係知最經典既心計倒立

真係白聖女白蓮花咩

佢係純粹發悔氣
其實我都想睇下玲奈D黑材料
淨係知最經典既心計倒立

呢樣又係咩o黎
我印象最深係藏頭詩
我印象最深係藏頭詩

幾時
仲以為救世珠添
不過佢智商咁低應該做唔出依D事既

真係白聖女白蓮花咩

冇人話唔比屌 不過屌救世珠幾句就發脾4走人
屌山本彩果陣又唔見我發脾4?

唔係黑

唔黑佢握手,但係平時上音番/跳公演真係好撚hea囉

唔係黑

講咗畢啦

幾時

唔係黑

唔黑佢握手,但係平時上音番/跳公演真係好撚hea囉

paru陽菜走左之後要靠杏仁小七繼承akb嘅划水精神

真係白聖女白蓮花咩

冇人話唔比屌 不過屌救世珠幾句就發脾4走人
屌山本彩果陣又唔見我發脾4?

自己黑其他mb,就點黑都得
人地黑自己推,就話人地黑得過份
心諗:唔係嘛咁玻璃心既?!
話咩發脾氣唔夠人講走人真係笑死人 唔通日日睇你地圍爐打飛機之後罵戰 好得閒咩大佬 你地講黎講去咪個d野 講一兩次都可以同你地玩下 講得多我都覺得厭啦 玲奈同小珠比我仲推好多wo 唔係覺得我黑佢想講佢d野轉移視線呀嘛 我係想講講黎講去其實都係個d野 但要講都可以不停講無限放大 你地又雙重標準 反正珠咩都錯 其實真係冇咩好討論既價值 得閒入黎笑下 回下膠文咪算
生日倒數 四貼麻友 首談第一 直播自摸
自拍嘟嘴 強推之恥 六十次C 自作多情
講黎講去都係個三篤屁
依D都叫廢話從此世界無強恥

唔係黑

講咗畢啦

下.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞