[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂

971 回覆
9 Like 3 Dislike
入到黎請放你個PSN,歡迎各位交流、約戰。不過唔好交交下流又起哂槓又屌哂老味咁,大家都係志在打下機,無謂傷和氣

全地圖Cameras位置 :
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=573118228

乜嘢新手教學個啲就唔寫啦,啲基本嘢大家都識,而且置頂一大篇教學睇到眼都花。如有其他有用資訊煩請其他巴打再補充
如果啱啱買game而又未買Season pass嘅,我強烈建議你買Season pass 唔好諗住慢慢儲錢買人 儲撚死你

利申,個人意見
如果啱啱買game而又未買Season pass嘅,我強烈建議你買Season pass 唔好諗住慢慢儲錢買人 儲撚死你

利申,個人意見

留名
我都想買season pass
不過點解而家ps store 冇左season pass買既

利申,個人意見

留名
我都想買season pass
不過點解而家ps store 冇左season pass買既

係咩?應該會有架喎 試下search 'rainbow six'應該會有
Psn:EriNeverLucky
早幾日先買,揾人一齊玩
Psn:EriNeverLucky
早幾日先買,揾人一齊玩

呢個post未留自己psn添

PSN : KingPlusBlue
港ser無人排rank
有時寧願排去日ser比啲鑽魚肉下 都好過係港ser打休閒
港ser無人排rank

巴打你咩時候排先?假日應該多啲?
ps4其實組左5個人排好快就有場
港ser無人排rank

巴打你咩時候排先?假日應該多啲?

多數夜晚9點後 等成5分鐘
去日SER排最多一分鐘就有
港ser無人排rank

但轉去排日服冇delay咩?我見好多日本人玩
港ser無人排rank

但轉去排日服冇delay咩?我見好多日本人玩

ps4點轉ser
ps4其實組左5個人排好快就有場

唔齊腳都唔會打rank啦 一個唔好彩輸死你
同問ps4點轉ser
應該係用類似 FlyVPN 嘅軟件去入其實國家嗰Server?不過我都未用過
但係我連線都成人撞到架仔
但係我連線都成人撞到架仔

巴打玩緊?一齊打吖
剛收工 2點20上
剛收工 2點20上

PSN : KingPlusBlue
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞