[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂

971 回覆
9 Like 3 Dislike
我估你條柒頭一係屋企個寬頻壞尻左 唔係就去左長洲

屌你係咪耐冇俾我屌要屌下

巴打 我係果日psn問你排唔排到rank果個
我果日排左7十幾分鐘終於入到場

秋根巴 俾著我等10分鐘已經轉打casual

果日好攰 我一路排一路訓所以先排到咁耐
我估你條柒頭一係屋企個寬頻壞尻左 唔係就去左長洲

屌你係咪耐冇俾我屌要屌下

哦巴打去左旅行,仲諗緊做乜上次街場撞到你個隊打左場之後唔見左,唔係嬲9ban左我啊

嬲鳩你啊 下次再挑機

挑咩機啊,一齊打啦,宜家唔係同識既人玩街場都好辛苦😞
新手得13lv 有冇人唔介意一齊玩
Psn: Three_w_
新手得13lv 有冇人唔介意一齊玩
Psn: Three_w_

等陣加你

巴打加左咁耐都無一齊玩過

等你返黎先,我都好掛住屋企部ps4

等你返黎先,我都好掛住屋企部ps4

唔知係咪連登既連登仔啦,頭先玩人質明明對面隊傷害左人質,佢都唔黎夠,等人質死已經贏,但做乜射撚死個人質,唯有出動巴打講既巴西女殺人技術

你淨係殺玩野嗰個定點

四個係朋友黎,逼於無奈,殺晒

邊個場?我星期日有場有條傻鳩無喇喇殺哂我同我個fd
但果場快攻入去殺哂 咁岩又係人質
講真呢d人真係好撚戇鳩
我同我朋友rookie開頭 唔知會唔會係你殺我呢

我星期六黎wor
唔知係咪連登既連登仔啦,頭先玩人質明明對面隊傷害左人質,佢都唔黎夠,等人質死已經贏,但做乜射撚死個人質,唯有出動巴打講既巴西女殺人技術

你淨係殺玩野嗰個定點

講真呢d人真係好撚戇鳩

我星期六黎wor

咁都好d
我果下真係死得不明不白
放放下ads比人打

你淨係殺玩野嗰個定點

講真呢d人真係好撚戇鳩

我星期六黎wor

咁都好d
我果下真係死得不明不白
放放下ads比人打

咁更加唔會係
推啊
新手 想打好呢一隻game
Psn: V-ivan99

今晚加你

巴打仲未加我

今晚加你

巴打仲未加我

不如我加你 我都係新手 想打好啲隻game

今晚加你

巴打仲未加我

我琴晚瘋狂彈出彈入你個party

今晚加你

巴打仲未加我

我琴晚瘋狂彈出彈入你個party

如果你哋玩可以叫我
姐係其實有時錯手射死左人質都唔想,係唔係要殺返隊友呢
姐係其實有時錯手射死左人質都唔想,係唔係要殺返隊友呢

算啦,通常我遇到呢啲人都係走場
有無人而家打
一條友好悶
有無人而家打
一條友好悶

我打
最新傳聞
Yacht and Favela two maps removal
Rank causal 分兩個map pools
最新傳聞
Yacht and Favela two maps removal

更正⋯唔係傳聞
官宣
最新傳聞

哇巴打你兩邊講喎
最新傳聞

哇巴打你兩邊講喎

係啊,唔知PC玩家睇唔睇p4區嘛,咁大家都係同一隻game,有消息就update下
有無人而家打
一條友好悶

我打

Sorry琴晚瞓咗覺
留低PSN遲啲搵你打?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞