[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂

971 回覆
9 Like 3 Dislike
點唔公平?ps4 rainbow 話過唔俾用滑鼠咩?

用外掛黎做比喻唔恰當喎...

屌你老母玩直路小型賽車有條撚樣揸架一級方程式出黎你覺得有無問題?

fps搶game本身就係一級方程式 你自己揸架bb車出黎同人玩輸就係到喊苦喊忽

Rainbow Six Siege Ps4版本身就係用手制玩 你地自己拎舊滑鼠出黎同人玩俾人屌就係到嘈生哂
其實我想問有冇TG/WS群
次次都係加左大家PSN就算
冇幾可真係即時約到戰

我本身冇搞到TG,不過我記得有巴打自己搞左一個

搞一個交換下心得既tg好冇?
冇幾可真係即時約到戰

有入到tg gp 不過太多人 有冇人有興趣開個固定人數既一齊玩?
前幾版仲有條傻鳩話玩街霸用大制同手制冇分別
屌你以為打得ps4就淨係可以用手制打機咩

你話嗰條傻鳩就係我,我想講大制同手制係一個比喻,你理解清楚先。
Ps4平台嘅game當然係用返手制玩架啦,就算官方冇否定過滑鼠遊玩,都唔代表你地班滑鼠撚可以理直氣壯咁話自己唔應該俾人屌。
一班用唔公平嘅方法嘅人,當然會俾人屌。

大制同手制你比喻左d乜

我係ps4平台打街霸用大制,打fps槍game用滑鼠,其他用手制

咩叫做ps4既game當然用返手制 完全唔明你地既思維

仲話咩公平性 自己揸架van仔落一級方程式比賽到喊唔公平

好撚心你地啦,日日係個post到叫春咩滑鼠撚滑鼠撚,第一身視角既槍game唔撚係用手制玩架傻鳩 唔公平
前幾版仲有條傻鳩話玩街霸用大制同手制冇分別
屌你以為打得ps4就淨係可以用手制打機咩

你話嗰條傻鳩就係我,我想講大制同手制係一個比喻,你理解清楚先。
Ps4平台嘅game當然係用返手制玩架啦,就算官方冇否定過滑鼠遊玩,都唔代表你地班滑鼠撚可以理直氣壯咁話自己唔應該俾人屌。
一班用唔公平嘅方法嘅人,當然會俾人屌。

大制同手制你比喻左d乜

我係ps4平台打街霸用大制,打fps槍game用滑鼠,其他用手制

咩叫做ps4既game當然用返手制 完全唔明你地既思維

仲話咩公平性 自己揸架van仔落一級方程式比賽到喊唔公平

好撚心你地啦,日日係個post到叫春咩滑鼠撚滑鼠撚,第一身視角既槍game唔撚係用手制玩架傻鳩 唔公平

睇你最後一句已經知道同你講乜都嘥氣,都唔啱Chanel。
既然你咁鐘意用滑鼠玩第一身視角槍驚,點解唔去pc版要留喺度恰手制玩家吖?贏左啲手制好開心吖?
你好似話「我玩咩平台關人咩事!」喎,乜喺Pc 槍game玩得好唔開心咩?
冇幾可真係即時約到戰

都可以嘅,我唔算打得勁但係某幾隻operator都有啲心得想分享下

Btw我始終唔想用TG,用連登唔方便咩?定係啲人寧願開TG,都唔願開連登?

利申 冇用TG
其實做咩要屌人用滑鼠
你都可以用架

利申:用手制

咁點解要屌人用hack
你都可以用架

同樣都係用唔公平嘅手段 令自己有優勢
只係用滑鼠ban唔到咁解

咁賽車game d 人用軚盤玩又唔公平?
冇幾可真係即時約到戰

都可以嘅,我唔算打得勁但係某幾隻operator都有啲心得想分享下

Btw我始終唔想用TG,用連登唔方便咩?定係啲人寧願開TG,都唔願開連登?

利申 冇用TG

純粹想有個地方可以即時約戰
有時唔係個個都長期係呢個post 有個群應該會方便啲囉
其實做咩要屌人用滑鼠
你都可以用架

咁點解要屌人用hack
你都可以用架

根據佢地思維:係
其實做咩要屌人用滑鼠
你都可以用架

咁點解要屌人用hack
你都可以用架

佢地思維係

你冇權選擇用滑鼠玩槍game 用大制玩街霸 用軚盤玩賽車
用滑鼠點解唔玩pc?
用大制點解唔落機鋪?

選擇滑鼠同ps4平台係我覺得最佳既遊戲體驗方式 有咩問題

㗰氣係我講先岩 d思想老撚土 講極唔化
ps4預設係支援鍵盤滑鼠輸入
是但一隻鍵盤都可以打到字
所以理論上係可以用正常鍵盤黎打Rainbow Six
但係試過嘅都知 唔得

因為Ubisoft開發人員刪除咗鍵盤滑鼠嘅支援
官方講㗎
http://forums.ubi.com/showthread.php/1638346?p=12565602#post12565602
點解?
因為官方都覺PS4用滑鼠唔公平啊

只係有啲裝置將滑鼠輸入 扮做手掣輸入
成功fake到個系統
你班滑鼠狗先有得屈人機咋

作弊同滑鼠 官方都想杜絕
只係做唔到咁解
兩件事個本質一鳩樣
鍵鼠狗仲可以點駁
但係試過嘅都知 唔得

官方講㗎
http://forums.ubi.com/showthread.php/1638346?p=12565602#post12565602
點解?

成功fake到個系統

只係做唔到咁解
兩件事個本質一鳩樣

呢樣我知
之後ub因為有班人日日係到叫春俾滑鼠狗屈 喊苦喊忽咁嗌唔公平呀媽咪咪del左
鍵鼠狗仲可以點駁

頭先較left/right stick dead zone去到最低即刻順手左
睇黎大家都嘈到尾聲
新手加入 覺得好難玩
新手加入 覺得好難玩

上網睇多啲片先玩 唔係封錯板又比人屌
新手加入 覺得好難玩

一陣又比人tk 不過打休閒就求其啦
新手加入 覺得好難玩

一陣又比人tk 不過打休閒就求其啦

休閒都有好多認真撚 玩過日服真係返唔到轉頭
但係試過嘅都知 唔得

官方講㗎
點解?

成功fake到個系統

只係做唔到咁解
兩件事個本質一鳩樣

巴打
媽呀 好撚柒呀
冇幾可真係即時約到戰

利申 冇用TG

有時唔係個個都長期係呢個post 有個群應該會方便啲囉

呢家我都係喺Add 喺連登留左psn嘅巴打,想一齊打都係ps4 pm佢地。其實都唔算唔方便

Btw如果開分享心得tg,用chat room好啲定係channel 好啲?

利申 冇用TG

有時唔係個個都長期係呢個post 有個群應該會方便啲囉[/quote]
呢家我都係喺Add 喺連登留左psn嘅巴打,想一齊打都係ps4 pm佢地。其實都唔算唔方便

Btw如果開分享心得tg,用chat room好啲定係channel 好啲?[/quote]
啱啱先download TG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞