[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂

971 回覆
9 Like 3 Dislike
有無人有買season pass

買year 2 pass好定買year 1 8隻人好

Year 2嘅season pass淨係解year 2嘅人,如果你係話用$買,其實兩個season 嘅都好好用 我個人比較鐘意用巴西妹

獨家清息香港嘅技能呀,加密先

屌你搞事吖

屌你搞事吖

有錯麼
推一推
新手表示好撚氣餒 成日死
新手好on9,唔介意廢,但有d封錯牆壁心好攞命,我已經一開波就炸開2邊牆,有d 死on9仲要封

仲有d弱智新手玩fuze對住人質房炸

即刻tk
今日遇到個極品死唔切,我係門前想打爆Kapkan Trap個陣佢一野衝埋去。大佬你死我唔阻你,但炸死埋我
新手好on9,唔介意廢,但有d封錯牆壁心好攞命,我已經一開波就炸開2邊牆,有d 死on9仲要封

打casual啲新手做錯野我多數都冇乜所謂 有時仲會send個message講返佢錯咩
但打ranked遇到就真係開咪屌

好心新手就唔好打ranked啦

打casual啲新手做錯野我多數都冇乜所謂 有時仲會send個message講返佢錯咩
但打ranked遇到就真係開咪屌

好心新手就唔好打ranked啦

齊人先打rank就避免左呢個問題

呢樣真,對槍瞄準差真係唔緊要,新手慢慢學。過左50Lv都仲係封錯牆就真係嬲

呢樣真,對槍瞄準差真係唔緊要,新手慢慢學。過左50Lv都仲係封錯牆就真係嬲

利申 見到有超過100Lv封錯牆etc....
其實點爲之封錯牆
其實點爲之封錯牆

守bomb封connector
其實點爲之封錯牆

守bomb封connector

或者封左啲根本冇必要/冇咁重要嘅牆,例如貧民窟守上下炸彈
推啊
留個psn先
timcct624
新手

今晚加你,得閒一齊打
留個psn先
timcct624
新手

今晚加你,得閒一齊打

King哥咁得閒

我地加左好友之後都無一齊打個
Kasparuby係咪你真人朋友定game識
見你地成日一齊
幾個月無玩 得71lv 新手 求隊友
多數11點12點左右先on
psn:tung629
8號波 推一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞