[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂

971 回覆
9 Like 3 Dislike
頭先反勝兩隻滑鼠狗爽到

殺撚哂班滑鼠撚
最撚好笑係一開波唔知咩事比人踢

佢朋友係lcl811

佢朋友係lcl811

呢啲仆街唔放上黎唔得 正一垃圾

佢朋友係lcl811

仲有個係FTB-YU

佢朋友係lcl811

仲有個係FTB-YU

啲名好少見,日頭時份玩可能係細路哥

佢朋友係lcl811

仲有個係FTB-YU

啲名好少見,日頭時份玩可能係細路哥

我意思係我多數夜晚玩
用Platinum headset 開唔開假7.1?
仲有呢兩個仆街
enzotang
kiuwun
認撚住呢兩個on9仔
仲有呢兩個仆街
enzotang
kiuwun
認撚住呢兩個on9仔

暑假真係好多呢啲on9
係咪唔識封野俾人TK啊
真係好想知俾人TK個啲係咩排位
如果封錯牆之後team kill 都無得怪人

但係我俾人team kill 果陣係玩緊獵殺恐佈分子,一入場就玩team kill 了
我就係知我廢,又少玩
所以平時都係玩獵殺恐佈分子
快快取玩一關,又唔使點記地圖
仲有個d 新手玩fuze向人質防炸,

攻方手榴彈掉落過係人質隔離既敵人度個d死傻閪都應該被tk

仲有玩bomp拎住個拆彈器玩孤狼個d都可以tk

有時真係唔好怪人tk你,有時真係太on9唔殺唔撚得

Can't agree more

Agger
最憎街排隊友渣defuser自己打

老鼠講野真係好中肯
啱啱打機好好笑,我 1v4贏左first round,最後俾佢地反勝3比2。然後對面隊pm我話「廢物」
呢家啲人係咪返工返學搞到自己好大壓力?
依家玩到45Lv 主要都係玩輔助型operator,Rook Doc
基本都知要打通bombA&B既通道,唔好自己單飛,唔好真空左個據點,記得封頭頂爆落黎啲位

熟習緊個sensitivity 22vertical/35horizontal/5% deadzone/30ADS

瞄準器由x1圓點 轉左做x2光學瞄準,遠距離對槍好左,係啲近距離駁火未慣
啱啱打機好好笑,我 1v4贏左first round,最後俾佢地反勝3比2。然後對面隊pm我話「廢物」
呢家啲人係咪返工返學搞到自己好大壓力?

暑假嘛 9月就會少d架啦
呢隻game新手真係用死亡次數換exp
如果一開波連牆都未封就比人tk我真係唔知我錯咩喇
係咪唔識封野俾人TK啊
真係好想知俾人TK個啲係咩排位

排位我就好小打,但起碼識得封野,如果淨係用排位判斷既話,我諗可以唔洗打呢個game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞