[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂

971 回覆
9 Like 3 Dislike
呢家啲人玩槍game已經習慣左唔聽聲?一係就好似冇戴耳機玩咁;一係就嗰背景好撚嘈,嘈撚到其他人完全聽唔到聲

街場遇著啲人嘈住哂真係寧願走場

mute左人咪得

殺晒佢地先走

choxx826

香港ps4界首席on9
choyiu826
利申:只係過黎鳩噏嘅pc巴
呢家啲人玩槍game已經習慣左唔聽聲?一係就好似冇戴耳機玩咁;一係就嗰背景好撚嘈,嘈撚到其他人完全聽唔到聲

街場遇著啲人嘈住哂真係寧願走場

mute左人咪得

殺晒佢地先走

有冇人近排in game入唔到ubisoft club?
有冇人近排in game入唔到ubisoft club?

有,今日卡左三次都入唔到,谷鳩氣

邊有得喊唔好就唔洗屌架 照屌

啱呀

死滑鼠狗

用手制打嬴滑鼠咪得
其實dropshot都好狗

手制都drop到嘅,不過要改制咁解。
Drop shot我覺得係一種技巧,輸俾drop shot只係技術唔夠。滑鼠撚最屈機係準星郁得好撚快同好撚準,其實睇得出的

手制點改制?

我明了 將r3改做o

Drop shot死全家
滑鼠狗我屌晒你地老母臭閪
成日畀人投票踢出局
好多時原因係班人on99極速死哂
死淨我一個
成日畀人投票踢出局
死淨我一個

有次成班死晒得返我一個投票踢鳩我 點知我用巴西女1殺4贏晒左 btw 啲人係踢唔係又踢 好撚煩
滑鼠狗扮勁真係好難頂

啱呀

死滑鼠狗

用手制打嬴滑鼠咪得
其實dropshot都好狗

手制都drop到嘅,不過要改制咁解。
Drop shot我覺得係一種技巧,輸俾drop shot只係技術唔夠。滑鼠撚最屈機係準星郁得好撚快同好撚準,其實睇得出的

手制點改制?

我明了 將r3改做o

Drop shot死全家

手制drop shot又要俾你屌
滑鼠狗扮勁真係好難頂

一知道係滑鼠撚,幾勁都嘥氣
成日畀人投票踢出局
死淨我一個

有次成班死晒得返我一個投票踢鳩我 點知我用巴西女1殺4贏晒左 btw 啲人係踢唔係又踢 好撚煩

其實死淨一個,然後投票踢佢係咩心態

幫我個邊推埋

幫我個邊推埋

你嗰邊多人過呢邊啊
推爆埋呢邊
推爆埋呢邊

冇咁快爆啦呢一邊 間唔使先有話題討論
知唔知黎緊出既hk飛虎隊有咩技?

好似未有消息流出

8月中會有消息
推啊

8月中會有消息

Pro league Final 會公佈消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞