[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂

971 回覆
9 Like 3 Dislike

有冇人知uplay 果頁面咩事
出又出唔到,要熄game再入返
Ubi

Ubi

Bug左

Ubi

Bug左

下載ubi個手機app啦
多數排緊場入uplay就會出事
今次出既角色太op
仲要出三隻
我只可以講攻擊既角色同防守會暈既角色肯定會係今季pc比賽熱門
而Iq亦可能經常出現,因為防守既新暈角太op

Ying真係太屈
3個gadget真係太多
仲唔會自閃
咁Fuze仲有咩用

幫手清夾或者鐵絲網
唔好睇少鐵絲網,好有用

所以玩Bandit一定唔好用c4
3個鐵絲網抵好多

其實最屈係Ela,簡直係bug,同cam妹一樣痴係牆上,你地諗下如果佢放窗頂同門頂幾乎要硬食佢招技,仲未計佢開地板開牆放技陰人,你冇手榴彈/ash彈/電車/emp都唔好諗住隨便入窗/門

如果係好似獵殺恐怖份子d c4咁隔一兩秒先爆都仲有得打
我睇gameplay見佢即爆

Jäger+ela+夾妹+lesion放窗口=終極陷阱
呢個組合實有人拍片
你冇fuze唔洗諗住入窗口
今次出既角色太op
仲要出三隻
我只可以講攻擊既角色同防守會暈既角色肯定會係今季pc比賽熱門
而Iq亦可能經常出現,因為防守既新暈角太op

Ying真係太屈
仲唔會自閃
咁Fuze仲有咩用

幫手清夾或者鐵絲網
唔好睇少鐵絲網,好有用

3個鐵絲網抵好多

其實最屈係Ela,簡直係bug,同cam妹一樣痴係牆上,你地諗下如果佢放窗頂同門頂幾乎要硬食佢招技,仲未計佢開地板開牆放技陰人,你冇手榴彈/ash彈/電車/emp都唔好諗住隨便入窗/門

呢個組合實有人拍片

Mute Jammer放窗邊
唔洗fuze (除非樓上 )
幾時有得更新?

Ying真係太屈
仲唔會自閃
咁Fuze仲有咩用

幫手清夾或者鐵絲網
唔好睇少鐵絲網,好有用

3個鐵絲網抵好多

呢個組合實有人拍片

幾時有得更新?

係喎
不過用黎打休閒就得,始終rank通常會出emp
休閒可以玩殘對面
行政拘留咁耐既 比左幾錢公安 仲有手機玩

屌你咩

Ying真係太屈
仲唔會自閃
咁Fuze仲有咩用

幫手清夾或者鐵絲網
唔好睇少鐵絲網,好有用

3個鐵絲網抵好多

呢個組合實有人拍片

幾時有得更新?

應該都幾屈機 唔記得九月四定五
有冇人玩緊啊?好悶啊
Fd全部玩哂單機game/GTA

Ying真係太屈
仲唔會自閃
咁Fuze仲有咩用

幫手清夾或者鐵絲網
唔好睇少鐵絲網,好有用

3個鐵絲網抵好多

呢個組合實有人拍片

幾時有得更新?

應該都幾屈機 唔記得九月四定五

唔係今日更咩
我屌你老母
收到風
防守2-3速更新唔俾用2.5倍鏡
防守走出去場外冇濾鏡
我真係著哂火
限死哂防守既打法同走位
仲要冇2.5倍鏡
食屎啦改撚壞哂
姐係想叫人死守唔好開窗打屋外既人
我屌你老母on99
個腦係咪生係屎忽到?
我屌你老母
收到風
防守走出去場外冇濾鏡
我真係著哂火
限死哂防守既打法同走位
仲要冇2.5倍鏡
食屎啦改撚壞哂
我屌你老母on99
個腦係咪生係屎忽到?

Smg冇左2.5我都接受到
你老母依家主槍都逼人玩一倍鏡
我屌你老母
收到風
防守走出去場外冇濾鏡
我真係著哂火
限死哂防守既打法同走位
仲要冇2.5倍鏡
食屎啦改撚壞哂
我屌你老母on99
個腦係咪生係屎忽到?

想打?
但我唔勁
我屌你老母
收到風
防守走出去場外冇濾鏡
我真係著哂火
限死哂防守既打法同走位
仲要冇2.5倍鏡
食屎啦改撚壞哂
我屌你老母on99
個腦係咪生係屎忽到?

想打?
但我唔勁

冇哂心情,隻game變成垃圾
新買
有無人一齊打?
屌,個server做乜撚啊。Rank順風個陣就彈ser,重要唔止一次。
我屌你老母
收到風
防守走出去場外冇濾鏡
我真係著哂火
限死哂防守既打法同走位
仲要冇2.5倍鏡
食屎啦改撚壞哂
我屌你老母on99
個腦係咪生係屎忽到?

想打?
但我唔勁

冇哂心情,隻game變成垃圾

新patch note有講
https://rainbow6.ubisoft.com/siege/en-us/updates/bloodorchid/index.aspx
Ubi話希望將spawnpeak改成high risk high reward
以前嘅3速太難被headshot

反而個鐵絲網nerf真係

Ubi

我個ac都係咁 想接任解個吊飾都唔得
我屌你老母
收到風
防守走出去場外冇濾鏡
我真係著哂火
限死哂防守既打法同走位
仲要冇2.5倍鏡
食屎啦改撚壞哂
我屌你老母on99
個腦係咪生係屎忽到?

用開2.5 如果真係咁改我都唔知點打
用左半年時間練2.5 而家要我轉真係會好撚嬲
ps store 做緊$11x 果個一般版係咪你地玩緊果個?
Play station好似淨係得一般版同黃金版,Steam有新手版呃錢 我嗰人覺得買黃金版好啲,有埋今年season pass,唔洗儲錢儲到2046
Play station好似淨係得一般版同黃金版,Steam有新手版呃錢 我嗰人覺得買黃金版好啲,有埋今年season pass,唔洗儲錢儲到2046

你當買新game既價錢姐
啱啱睇完份Note,官方話2-3速operator取消2.5倍鏡係想改善/平衡返spawn kill 同 3速operator打得太遠嗰問題。不過我諗唔起邊隻2速operator有得用2.5倍鏡
其實我覺得都叫做平衡返,呢家走出左建築物外面唔會有紅色filter,都叫做buff返防守方。

另外jakcel呢家check腳印改為每5秒標示一次(之前係10秒),維持20秒(之前係30秒),總共會標示5次(之前係4次)

Wire嗰度我搵唔到 究竟nerf左啲咩
另外IQ唔會再detect到隊友嘅裝置,另外仲可以detect到Echo部pad(好似pulse咁)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞