[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂

971 回覆
9 Like 3 Dislike
冇玩幾個月d人勁左咁多既

係㗎 新人越嚟越難玩,啲人越黎越勁

部分原因係因為啲人開細AC恰新手

部分原因係多左滑鼠

少部分啦,佔多數嘅始終都係手制。
廢事班滑鼠撚又係度阿吱阿咗摩洛哥

哈哈sor 不過啲人係勁左既真心
新手 lv12
通常10點後先玩
Psn: Chungeers
不過多左冇腦既人,明明上1round我專登唔封,下1 round佢同我封左佢
不過多左冇腦既人,明明上1round我專登唔封,下1 round佢同我封左佢

利申用Mira

利申用Mira

依家做緊free weedend
可能係新手

利申用Mira

可能係新手

所以我走場算 咪事傷自己心

利申用Mira

可能係新手

講起上黎,我都有類似封錯牆嘅經驗。
嗰次守咖啡館,我想去封一幅都算重要嘅牆,但旁邊有隻Mira喺度。我就估佢唔想封,所以就不停reinforce>cancel>reinforce咁樣,睇下佢咩反應。
最後佢當然Get到我想點,擰頭示意我唔好封,我亦都好好禮貌咁un左幾嘢
我覺得呢種方法幾得意同有效

利申用Mira

可能係新手

嗰次守咖啡館,我想去封一幅都算重要嘅牆,但旁邊有隻Mira喺度。我就估佢唔想封,所以就不停reinforce>cancel>reinforce咁樣,睇下佢咩反應。
最後佢當然Get到我想點,擰頭示意我唔好封,我亦都好好禮貌咁un左幾嘢

我擰到頭都甩撚埋 都無理我

利申用Mira

可能係新手

我擰到頭都甩撚埋 都無理我

咁一槍打爆佢嗰頭啦
Ela同Lesion支槍睇落仲難控過mp7

Mp7唔算難掛,我覺得防守方operater最難控係Jager支槍。
我個人喜歡Mp7,中距離好firm
夜晚一推
D人好貴
佢唔可以year1 d人平一半或者少少
全部25k
D人好貴
全部25k

唔貴啲 點迫到你課金

Mp7唔算難掛,我覺得防守方operater最難控係Jager支槍。

Jäger支槍好好用喎 mp7好飄
D人好貴
全部25k

積少成多,依加有十幾萬
上星期買左PS4,諗緊買唔買返隻黎玩

利申,有玩開PC

咪做滑鼠狗is okay

利申,有玩開PC

PS4唔係要買HORI既滑鼠先玩到咩?

我得大制同手制

痴孖筋 邊個同你講一定要用滑鼠先玩到

應該咁講,我唔係好識壓jäger支槍,支mp7我壓得比較好

利申,有玩開PC

PS4唔係要買HORI既滑鼠先玩到咩?

我得大制同手制

同我一齊用滑鼠玩啦 爽快好多

應該咁講,我唔係好識壓jäger支槍,支mp7我壓得比較好

Rook枝鎗都好好用 但我多數用pulse同Valkyrie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞