[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂

971 回覆
9 Like 3 Dislike

呢家我都係喺Add 喺連登留左psn嘅巴打,想一齊打都係ps4 pm佢地。其實都唔算唔方便

Btw如果開分享心得tg,用chat room好啲定係channel 好啲?

啱啱先download TG
ps4預設係支援鍵盤滑鼠輸入
是但一隻鍵盤都可以打到字
所以理論上係可以用正常鍵盤黎打Rainbow Six
但係試過嘅都知 唔得

因為Ubisoft開發人員刪除咗鍵盤滑鼠嘅支援
官方講㗎
http://forums.ubi.com/showthread.php/1638346?p=12565602#post12565602
點解?
因為官方都覺PS4用滑鼠唔公平啊

只係有啲裝置將滑鼠輸入 扮做手掣輸入
成功fake到個系統
你班滑鼠狗先有得屈人機咋

作弊同滑鼠 官方都想杜絕
只係做唔到咁解
兩件事個本質一鳩樣

呢樣我知
之後ub因為有班人日日係到叫春俾滑鼠狗屈 喊苦喊忽咁嗌唔公平呀媽咪咪del左

咁你就躝屍格路啦傻閪,突個龜頭出黎比人屌

老鼠

得罪講句 用手制簡直侮辱隻game
新手加入 覺得好難玩

上網睇多啲片先玩 唔係封錯板又比人屌

一陣又比人tk 不過打休閒就求其啦

休閒都有好多認真撚 玩過日服真係返唔到轉頭

打緊休閒
2017年中重講緊老鼠黨

老老鼠黨係垃級就唔好咁多藉口,你用錢買勝率大家都吹你唔脹

利伸:轉左pc版,一齊用mouse, 輸都輸得心服口服
2017年中重講緊老鼠黨

老鼠黨係垃圾就唔好咁多藉口,你用錢買勝率大家都吹你唔脹

利伸:轉左pc版,一齊用mouse, 輸都輸得心服口服
ps4預設係支援鍵盤滑鼠輸入
是但一隻鍵盤都可以打到字
所以理論上係可以用正常鍵盤黎打Rainbow Six
但係試過嘅都知 唔得

因為Ubisoft開發人員刪除咗鍵盤滑鼠嘅支援
官方講㗎
http://forums.ubi.com/showthread.php/1638346?p=12565602#post12565602
點解?
因為官方都覺PS4用滑鼠唔公平啊

只係有啲裝置將滑鼠輸入 扮做手掣輸入
成功fake到個系統
你班滑鼠狗先有得屈人機咋

作弊同滑鼠 官方都想杜絕
只係做唔到咁解
兩件事個本質一鳩樣

呢樣我知
之後ub因為有班人日日係到叫春俾滑鼠狗屈 喊苦喊忽咁嗌唔公平呀媽咪咪del左

咁你就躝屍格路啦傻閪,突個龜頭出黎比人屌

老鼠

得罪講句 用手制簡直侮辱隻game

滑鼠既你打到鑽石/金1未?

呢家我都係喺Add 喺連登留左psn嘅巴打,想一齊打都係ps4 pm佢地。其實都唔算唔方便

Btw如果開分享心得tg,用chat room好啲定係channel 好啲?

啱啱先download TG

睇下有冇巴打開group囉
我覺得個群純約戰會好啲
討論係翻個post度就好了
Psn: jackc-cn
想一齊玩嘅巴打可以加我
利申:得銀
想一齊玩嘅巴打可以加我

我都係銀
想一齊玩嘅巴打可以加我

我都係銀

我個牌一季比一季差
屌係老母係咁輸 啲人真係好撚on9
有無巴打一齊打
想一齊玩嘅巴打可以加我

我都係銀

玩左年幾依加先開始打左幾場rank 得銅二
想一齊玩嘅巴打可以加我

Hi Jack
想一齊玩嘅巴打可以加我

我都係銀

可能你玩唔慣rank啫,畢竟又可以簡重生點,進攻又少咁一分鐘,所以先銅二,打多啲攞下經應該就會好好多
想一齊玩嘅巴打可以加我

我都係銀

可能你玩唔慣rank啫,畢竟又可以簡重生點,進攻又少咁一分鐘,所以先銅二,打多啲攞下經應該就會好好多

而且打Rank遇到啲勁人都可以學到嘢,細至對槍技術,大至走位、封牆封板、開窿等等嘅技術。
我都係俾人spawn kill 得多,學到點樣spawn kill
深夜一推
想一齊玩嘅巴打可以加我

我都係銀

而且打Rank遇到啲勁人都可以學到嘢,細至對槍技術,大至走位、封牆封板、開窿等等嘅技術。
我都係俾人spawn kill 得多,學到點樣spawn kill

唔關事 係我啲朋友之前無買到 同埋打得5場rank only
想一齊玩嘅巴打可以加我

我都係銀

唔關事 係我啲朋友之前無買到 同埋打得5場rank only

唔係要10場先知自己咩rank咩
屌,SDU要拎中國槍

Ubi

Ubi

唔向左走向右走柒鳩係呀嗎?
想一齊玩嘅巴打可以加我

我都係銀

唔係要10場先知自己咩rank咩

講得唔清楚,十場之後既五場,sor自隊一打膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞