[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂

971 回覆
9 Like 3 Dislike
有冇PS4 巴絲

122lv 無打Rk ,無朋友

梗係有,留嗰psn今晚一齊打啦
有冇人同 chodyiu826 打過, 條撚樣成日走場, team kill ,真係見一次屌一次

冇印象 不過遇著TK呢啲我試過同朋友一齊用遊戲mic屌柒佢,嘈撚到佢走場

choyiu826出名閪人黎

打fifa都出世名

佢仲有個分身叫joejai826
睇見佢就唔開胃
新手完全唔識玩人都殺唔到,個個跳起身射都爆頭

佢嗰matching system 係會低lv配低lv,搵多一兩個朋友差唔多level一齊排會易打啲

唔怪得次次玩親都係人地百幾二百lv, 自己果隊就幾十lv
係咁比人地屠
有冇PS4 巴絲

stupidRedBB

你地都有打開RK?
有冇PS4 巴絲

stupidRedBB

你地都有打開RK?

我有陣時會同朋友打rank,不過冇固定班底
有無新手團架?

冇吖,留個psn一齊打啦,打得差冇乜所謂,打機求開心
有無新手團架?

Add過你唔理我
有無新手團架?

Add過你唔理我

係咩 可能打緊冇留意,今晚打啦
有無新手團架?

Add過你唔理我

有無新手團架?

Add過你唔理我

你叫kingplusblue啊嘛
有無新手團架?

Add過你唔理我

係啊,同username 一樣。btw要12點先online 返緊歸
有無新手團架?

Add過你唔理我

係啊,同username 一樣。btw要12點先online 返緊歸

11點幾先啱
有冇巴打打緊
重有人玩😵
重有人玩😵

點會冇人玩,不知幾好玩
有冇人同 chodyiu826 打過, 條撚樣成日走場, team kill ,真係見一次屌一次

冇印象 不過遇著TK呢啲我試過同朋友一齊用遊戲mic屌柒佢,嘈撚到佢走場

choyiu826出名閪人黎

打fifa都出世名

見親佢都一定要開咪屌佢

未見過喎,係咪中學雞黎架?深夜時段冇見過
文詠山齊士 巴打我好似未accept你 怪唔知得搵你唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞