[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂

971 回覆
9 Like 3 Dislike
仲有個d 新手玩fuze向人質防炸,

攻方手榴彈掉落過係人質隔離既敵人度個d死傻閪都應該被tk

仲有玩bomp拎住個拆彈器玩孤狼個d都可以tk

有時真係唔好怪人tk你,有時真係太on9唔殺唔撚得

呢啲即刻踢算數,啲人唔踢先tk
Psn: chris_wong1993
覺唔覺得依排多左好多仆街既人玩

多咗好多新仔

唔怕新人呀,係啲人好衰格
未完自己死左就踢last嗰個
一有唔妥就殺隊友
啲行為低質到仆街

鬼唔望佢地teamkill到ban成日冇得玩

試過一入game就俾人踢同troll 都唔知做乜鳩 係咪一放暑假就多細路

最好笑係有場我用smoke我掟毒氣執盾佬到,個隊友自去己沖埋去啲毒氣到,然後下一回合殺我 咁我走場算啦,點知第二個場又撞返佢,又殺我on9到

講真,就算玩左幾耐幾勁都好
因為隻game有太多可能性 有時有少少失誤在所難免
郁啲就殺隊友踢隊友既行為真係好on9

同意,有時有人唔小心殺左自己友係睇得出,無必要下下都殺返人/踢人

上次用散彈打車射到人對腳 我同佢深情對望左幾秒之後 佢就自己行返開做自己野 有時打到人之後做啲野會影響到人點諗 打完人即閃就算你冇意佢都意為你專登咁 不過都好睇對面條友啲氣量同你個場啲表現就真既

用散蛋打車好on9囉
點解有時唔小心射到隊友,想幫佢換血,於是用手槍射佢腳,諗住heal返佢變返50血,但有時會變咗殺咗佢有時又唔會
點解有時唔小心射到隊友,想幫佢換血,於是用手槍射佢腳,諗住heal返佢變返50血,但有時會變咗殺咗佢有時又唔會

好似要有rook armor先唔會死
係咪唔識封野俾人TK啊
真係好想知俾人TK個啲係咩排位

排位我就好小打,但起碼識得封野,如果淨係用排位判斷既話,我諗可以唔洗打呢個game

casual就真心算啦
毫無策略可言咁濟
係咪唔識封野俾人TK啊

排位我就好小打,但起碼識得封野,如果淨係用排位判斷既話,我諗可以唔洗打呢個game

casual就真心算啦
毫無策略可言咁濟

有時你casual所謂既「識封野」
係rank game完全係兩回事黎
睇下pro league 睇下鑽石既打法
啲封法係會好唔同 利申:鑽
如果一開波連牆都未封就比人tk我真係唔知我錯咩喇

係咪你之前做錯野俾人點左相
我認得啲廢柴名多數都即刻啪左去
俾機會佢睇下我玩學下野
係咪唔識封野俾人TK啊

casual就真心算啦
毫無策略可言咁濟

Rank有打,我等齊fd先打姐,亦都有睇片學,同埋唔一定玩casual就唔識既

俾機會佢睇下我玩學下野

巴打好型啊
可唔可以比個名尼等我下次撞到你果時學下野啊

俾機會佢睇下我玩學下野

巴打好型啊

同求

俾機會佢睇下我玩學下野

巴打好型啊

係呀,連登光榮嚟架
等班巴打同cd rom 學下野呀

俾機會佢睇下我玩學下野

巴打好型啊

係呀,連登光榮嚟架
等班巴打同cd rom 學下野呀

拍片我睇就夠
有冇巴打用緊platinum headset?

你玩r6嗰時有冇開假7.1?

俾機會佢睇下我玩學下野

好想同巴打學野呀 快d講過名比大家聽等大家留意下 今晚會打嗎??
出條片睇下下丫
我唔想連打機post都有罵戰 求下巴打你地
Btw啱啱有位人兄pm我請教點樣用盾 因為嗰場我3個回合都用閃光盾屈機 我玩左咁耐第一次有人咁樣問

完全無罵戰,巴打你諗多左喇
幾位兄弟見到有個攞鑽既勁人留言,所以咪想學下野+睇下勁人個大名囉
以後見到勁人,同team既咪即刻自動波去自殺學野,唔好哂左高人粒子彈+扣高人分

如果高人係對面team既,俾秒殺都唔使問點解
有無巴打岩岩更新完連線不能??

幾位兄弟見到有個攞鑽既勁人留言,所以咪想學下野+睇下勁人個大名囉
以後見到勁人,同team既咪即刻自動波去自殺學野,唔好哂左高人粒子彈+扣高人分

Agger

係咪唔識封野俾人TK啊

casual就真心算啦
毫無策略可言咁濟

更新完0 lv開始過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞