[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂

971 回覆
9 Like 3 Dislike
我唔想連打機post都有罵戰 求下巴打你地

完全無罵戰,巴打你諗多左喇
幾位兄弟見到有個攞鑽既勁人留言,所以咪想學下野+睇下勁人個大名囉
以後見到勁人,同team既咪即刻自動波去自殺學野,唔好哂左高人粒子彈+扣高人分

如果高人係對面team既,俾秒殺都唔使問點解

更新完0 lv開始過?

我都係做咩變咗做0

幾位兄弟見到有個攞鑽既勁人留言,所以咪想學下野+睇下勁人個大名囉
以後見到勁人,同team既咪即刻自動波去自殺學野,唔好哂左高人粒子彈+扣高人分

我怕自殺既機會都無
係咪唔識封野俾人TK啊
真係好想知俾人TK個啲係咩排位

排位我就好小打,但起碼識得封野,如果淨係用排位判斷既話,我諗可以唔洗打呢個game

casual就真心算啦
毫無策略可言咁濟

有時你casual所謂既「識封野」
係rank game完全係兩回事黎
睇下pro league 睇下鑽石既打法
啲封法係會好唔同 利申:鑽

係呀,留名等高手指教呀

我怕自殺既機會都無

嗱!一開波,記住咩牆都唔好封,即刻上屋頂跳落去,再虛心學野!
如果跳得快既,就可能趕得切睇高人封邊個位,學多三,五,七十次就應該掌握到
少少竅門。再唔識嘅就要上嚟求教喇!
冷靜!加晒「 」都咁認真既
唔講邊有得笑,下次都係利申返曲線先
btw 如果真係俾人TK其實諗下自己有無咩做錯先
或者可能真係俾人點相
如果兩者都無,撚都唔使撚,上黎公審

二菇二菇
https://rainbow6.ubisoft.com/siege/en-US/whiteboard/index.aspx
入去㩒new tactic
再揀theme park (最底)
就可以睇到成個場嘅layout
nondirectbacon
有興趣加我話我知係巴打
比我UN過果D大人有大量

有排都未更新到R6,有一段時間冇得玩了
更新左之後pve順左好多
點解單排要排咁撚耐
又排20分鐘 做錯咩黎
最撚憎d垃圾 殺得果一隻係度ununun ,
尋晚有個40level新仔 第一round射傷左最後一隻un撚左成分鐘 ,結果發左我同隊友 反勝左佢 ,仲瘋狂un9佢,
最過癮係至後兩鋪 ,佢都係對面隊 ,再連輸多兩鋪

pve
貧民窟一開 就 lag 到 仆街
爆窗入一定跌落街

pve
爆窗入一定跌落街

係咩 我剩係玩左一場雪屋覺得順左

pve
爆窗入一定跌落街

試下入video setting
off咗個V-Sync
下一場應該就會順咗

pve
爆窗入一定跌落街

試下入video setting
off咗個V-Sync
下一場應該就會順咗

係得貧民窟呢版係咁
因為我同斑fd多數玩獵殺恐怖份子
今次update真係好差
d npc 都未見到己經識射穿牆追住射
bombdisarm -裝完已經spawn 怪響附近.即係clear晒個層都無用
d npc 成日死左之後d鎗飄浮
d 鎗聲唔斷
c4 無聲
bomber 無聲
保護人質 人質一鎗死
終於更新到隻驚
有冇巴打玩

咁膠嘅嗰樣 成個韓仔咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞