[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂

971 回覆
9 Like 3 Dislike
見到香港個遊樂場咁樣唔太開心
不倫不類咁

當初同班fd知道有香港圖
仲好興奮咁估喺邊到
我地估ifc 會展 旺角街頭等
最後知係樂園 就覺得op都叫有特色丫
但依家個樣出到黎冇忽似香港
d槍又變晒大陸
d operator d技能又冇乜特別

想點l樣
不倫不類咁

仲好興奮咁估喺邊到
d槍又變晒大陸

想點l樣

公道講句
好似除咗巴西場冇一個場係有當地嘅特色架啦
用繁體加背景見到中銀都算係咁

支槍就真係好嘔心
上星期買左PS4,諗緊買唔買返隻黎玩

利申,有玩開PC

咪做滑鼠狗is okay

PS4唔係要買HORI既滑鼠先玩到咩?

我得大制同手制

痴孖筋 邊個同你講一定要用滑鼠先玩到

唔洗咁激動住我係想指我唔會嘥千幾銀買HORI隻on9 TAC啫

你見到樓上有隻滑鼠狗仲可以厚顏無恥咁叫人用滑鼠 點可以唔激動
明明上一頁已經有位巴打秒殺左條滑鼠狗,佢地仲可以咁樣
依家香港six siege 全新做緊幾錢?

巴打你講緊實體版?
Ela同Lesion支槍睇落仲難控過mp7

Mp7唔算難掛,我覺得防守方operater最難控係Jager支槍。
我個人喜歡Mp7,中距離好firm

Jäger支槍好好用喎 mp7好飄

應該咁講,我唔係好識壓jäger支槍,支mp7我壓得比較好

Rook枝鎗都好好用 但我多數用pulse同Valkyrie

我之前係用Valkyrie支槍練爆頭,都幾鐘意用佢
不倫不類咁

仲好興奮咁估喺邊到
d槍又變晒大陸

想點l樣

公道講句

支槍就真係好嘔心

我就咁睇,Rainbow six siege係玩cqb,要搵室內地方+香港特色真係有啲難度。我呢家霎時間都諗唔到
加上人地外國人,外國人眼中睇我地香港可能就係咁嘅樣。
幾項因素加埋一齊就成為呢個樂園,我覺得R6團隊已經盡左力去做㗎啦
不倫不類咁

仲好興奮咁估喺邊到
d槍又變晒大陸

想點l樣

公道講句

支槍就真係好嘔心

我就咁睇,Rainbow six siege係玩cqb,要搵室內地方+香港特色真係有啲難度。我呢家霎時間都諗唔到
加上人地外國人,外國人眼中睇我地香港可能就係咁嘅樣。
幾項因素加埋一齊就成為呢個樂園,我覺得R6團隊已經盡左力去做㗎啦

其實我覺得佢係用荔園黎參考,因為某啲野都有啲似荔園既風格,而技能方面我覺得幾特別,始終要用落先知好唔好用,所以唔需要咁快下定論
今次出既角色太op
仲要出三隻
我只可以講攻擊既角色同防守會暈既角色肯定會係今季pc比賽熱門
而Iq亦可能經常出現,因為防守既新暈角太op
今次出既角色太op
仲要出三隻
我只可以講攻擊既角色同防守會暈既角色肯定會係今季pc比賽熱門

總結黎講,防守今次提升好多,攻方要哂好多時間清呢d陷阱,如果失誤幾乎即時死
今次出既角色太op
仲要出三隻

Ying真係太屈
3個gadget真係太多
仲唔會自閃
咁Fuze仲有咩用
今次出既角色太op
仲要出三隻

Ying真係太屈
仲唔會自閃
咁Fuze仲有咩用

殺人質
今次出既角色太op
仲要出三隻

Ying真係太屈
仲唔會自閃
咁Fuze仲有咩用

幫手清夾或者鐵絲網
唔好睇少鐵絲網,好有用
今次出既角色太op
仲要出三隻

Ying真係太屈
仲唔會自閃
咁Fuze仲有咩用

幫手清夾或者鐵絲網
唔好睇少鐵絲網,好有用

所以玩Bandit一定唔好用c4
3個鐵絲網抵好多
Tachanka 支槍幾好用
個炮台用黎頂𥦬一流
今次出既角色太op
仲要出三隻

Ying真係太屈
仲唔會自閃
咁Fuze仲有咩用

幫手清夾或者鐵絲網
唔好睇少鐵絲網,好有用

3個鐵絲網抵好多

其實最屈係Ela,簡直係bug,同cam妹一樣痴係牆上,你地諗下如果佢放窗頂同門頂幾乎要硬食佢招技,仲未計佢開地板開牆放技陰人,你冇手榴彈/ash彈/電車/emp都唔好諗住隨便入窗/門
Tachanka 支槍幾好用
個炮台用黎頂𥦬一流

Tachanka Lord 當然勁,不過就唔太好用,俾人peer幾嘢就爆鏡
Casual我會用嘅,不過Rank我就唔係成日用,要揀場地用
今次出既角色太op
仲要出三隻

Ying真係太屈
仲唔會自閃
咁Fuze仲有咩用

幫手清夾或者鐵絲網
唔好睇少鐵絲網,好有用

3個鐵絲網抵好多

其實最屈係Ela,簡直係bug,同cam妹一樣痴係牆上,你地諗下如果佢放窗頂同門頂幾乎要硬食佢招技,仲未計佢開地板開牆放技陰人,你冇手榴彈/ash彈/電車/emp都唔好諗住隨便入窗/門

所以今個season之後,進攻嘅節奏會慢返,需要更加利用每個operator嘅技能
落後一局啲人就走場
今次出既角色太op
仲要出三隻

Ying真係太屈
仲唔會自閃
咁Fuze仲有咩用

幫手清夾或者鐵絲網
唔好睇少鐵絲網,好有用

3個鐵絲網抵好多

所以今個season之後,進攻嘅節奏會慢返,需要更加利用每個operator嘅技能

如果要再拖慢節奏我怕我打rank唔太夠時間
我本身都攻得好慢
巴打你返黎未
落後一局啲人就走場

而家大把呢d人
我成日都入到d打左1-2回合既場
今次出既角色太op
仲要出三隻

Ying真係太屈
仲唔會自閃
咁Fuze仲有咩用

幫手清夾或者鐵絲網
唔好睇少鐵絲網,好有用

3個鐵絲網抵好多

如果要再拖慢節奏我怕我打rank唔太夠時間
我本身都攻得好慢
巴打你返黎未

3號先返嚟
行政拘留咁耐既 比左幾錢公安 仲有手機玩
今次出既角色太op
仲要出三隻

Ying真係太屈
仲唔會自閃
咁Fuze仲有咩用

幫手清夾或者鐵絲網
唔好睇少鐵絲網,好有用

3個鐵絲網抵好多

如果係好似獵殺恐怖份子d c4咁隔一兩秒先爆都仲有得打
我睇gameplay見佢即爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞