[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂

971 回覆
9 Like 3 Dislike
推啊
Psn archung527
利伸都係好廢 得50幾 lv
同皇加藍巴打打過幾場,好玩啊,多d人join r6啦,真係好game黎
同皇加藍巴打打過幾場,好玩啊,多d人join r6啦,真係好game黎

屌你呢家玩啦,見你online又冇on Rainbow
推啊
PS4黃金版邊到仲有得買
我都想玩
有無巴打覺得呢個season 個ranking 好怪 我之前個季鑽石,今季開頭hea打得白金三,搵緊都係金牌隊友,對面就起碼白金 場場比人屈機,有無巴絲有同樣情況

巴打都幾勁,玩單排上鑽同白金

算係咁啦 我一般般架咋 我多數打啲三速角屈peeker's advantage 殺人
有無巴打覺得呢個season 個ranking 好怪 我之前個季鑽石,今季開頭hea打得白金三,搵緊都係金牌隊友,對面就起碼白金 場場比人屈機,有無巴絲有同樣情況

我冇幾可單排,不過有好多次對過散團,都好平均喎,得幾場有啲白金混埋一齊

利申 金牌

每次單排都係挑戰緊自己極限
我都想玩

冇黃金版架啦,買實體版再上網買season pass啦
我都想玩

ps store有
我都想玩

冇黃金版架啦,買實體版再上網買season pass啦

Season pass 2幾錢
推啊
推啊
PISH
好GAME
早幾日撞到條傻鳩香港人 打休閒都要打到上晒腦 又開咪屌人老母 又teamkill 講緊只係有人封錯1塊板 得罪講句 香港人eq係咪特別低
hong kong operator幾時出
早幾日撞到條傻鳩香港人 打休閒都要打到上晒腦 又開咪屌人老母 又teamkill 講緊只係有人封錯1塊板 得罪講句 香港人eq係咪特別低

封錯板都要殺

封錯版真心要殺。
要炸彈為例,封晒連2邊既板,不如係佢封之前殺左佢好過
我就唔會開咪屌人,但見到d傻仔就一定會team kill佢(玩人質玩fuze向人質房炸,封錯版)

最慘係果場玩bio 已經贏到2:0 守俄羅斯場最頂果個位 有人封左廁所果度牆 條傻仔就黎料 又屌老母又teamkill 我冇封都比佢殺埋 真係痴鳩線 條友仲要2回合1殺2死 心諗做乜鳩 .. 條友個名 乜9 chung

八月尾
八月中pro league final會有gameplay片
到時預多一個禮拜就有得玩

話說今日4點到8點有維護
玩ranked嘅巴打記得預時間
唔係又打到一半彈game當輸

封錯板都要殺

玩炸彈隔開左AB boom真係要殺,好難贏到

八月尾
八月中pro league final會有gameplay片
到時預多一個禮拜就有得玩

話說今日4點到8點有維護
玩ranked嘅巴打記得預時間
唔係又打到一半彈game當輸

維護到8點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞