[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂

971 回覆
9 Like 3 Dislike

香港operators?
0lv都有滑鼠狗
現在特價緊$99 買左落黎
我想問有冇人用開mouse, 本身有埋bf想買mouse爽d
有冇推介?
我想問有冇人用開mouse, 本身有埋bf想買mouse爽d
有冇推介?

你見個post個個屌緊滑鼠狗就知好多人用
不過用得滑鼠點解唔玩pc
買mouse仲貴過買隻pc版
做人做狗 自己決定
買左標準版99蚊
我見有year 1 pack 但要150蚊買唔買好
Year 1 d 角色要成25000解一個係咪有排都解唔到?
買左標準版99蚊
Year 1 d 角色要成25000解一個係咪有排都解唔到?

25000解一個解到2046
買左標準版99蚊

唔會嘅,我year 2先買season pass(啱啱出jakcal嗰陣)我呢家都差一隻夾妹就買齊year 1嘅operator

利申 本身已有兩隻year 1 operator
有冇推介?

是咪要撚屌
有冇推介?

買hori出果d啦 幾爽快 用緊
有冇推介?

屈鳩人controller梗係爽快㗎啦
有冇推介?

屈鳩人controller梗係爽快㗎啦

用mouse死返去pc版啦
用滑鼠果啲全撚部不得好死
用mouse玩ps4死全家
手制玩槍game唔習慣就一定㗎啦,唔識咪用到識囉。
買左標準版99蚊

唔會嘅,我year 2先買season pass(啱啱出jakcal嗰陣)我呢家都差一隻夾妹就買齊year 1嘅operator

利申 本身已有兩隻year 1 operator

如果成日玩既話唔洗買啦,一兩日都儲到一隻25000啦
玩fps一定係用滑鼠架啦 正如玩拳皇用大制一樣

呢幾個支那滑鼠狗係咁殺自己人
玩fps一定係用滑鼠架啦 正如玩拳皇用大制一樣

屌你老母你跳樓死啦,joystick control同滑鼠幾撚大分別吖,拳皇用大制同手制嘅分別有幾多呀?
呢家係影響到成個遊戲公平性嘅問題吖柒頭
Ps4幾時先可以唔開鏡個身都可以傾左/右

呢幾個支那滑鼠狗係咁殺自己人

又喺佢地成日都見到
Ps4幾時先可以唔開鏡個身都可以傾左/右

唔明白點解ps4唔得

超級無敵滑鼠撚,如果係連登仔我祝你含家剷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞