[Ps4]Rainbow Six Siege(1)ps4入黎圍威喂

971 回覆
9 Like 3 Dislike
推一推
打到無癮唔想玩
連續4場ranked對面成隊用滑鼠

用滑鼠嗰啲要跳樓死
其實PS4 少人玩d?
其實PS4 少人玩d?

其實差唔多,至少排休閒3分鐘都唔洗
擺低psn一齊玩啦,我同班巴打多數夜晚收工先online,7點左右啦
psn: hkon99boy
psn: hkon99boy

[拋磚引玉]對住啲勁嘅滑鼠撚我都唔敢對槍 唯有死cam佢,好被動 仲有咩方法去應付滑鼠撚
其實PS4 少人玩d?

其實差唔多,至少排休閒3分鐘都唔洗

但打排名戰我試過18分鐘都開唔到一埸
屌等左半個鐘都開到一場
屌等左半個鐘都開到一場

ubi仲話one step matchmaking會快咗
屌等左半個鐘都開到一場

可能冇乜人打rank
[拋磚引玉]對住啲勁嘅滑鼠撚我都唔敢對槍 唯有死cam佢,好被動 仲有咩方法去應付滑鼠撚

買返隻滑鼠

買返隻滑鼠

If you can't beat them, join them
推啊
Psn:waichun_520
Psn:waichun_520

加左巴打

買返隻滑鼠

If you can't beat them, join them

mouse撚死全家
有冇人同 chodyiu826 打過, 條撚樣成日走場, team kill ,真係見一次屌一次

冇印象 不過遇著TK呢啲我試過同朋友一齊用遊戲mic屌柒佢,嘈撚到佢走場
有無人同過成隊zzz尾打 被佢地屠
有冇見過一隊人用player_開頭,成日tk
pc版1-2分鍾開一埸rank喎
有冇見過一隊人用player_開頭,成日tk

呢隊好撚勁架喎

我今季暫時未排過rank 不過聽朋友講都要等五分鐘

我今季暫時未排過rank 不過聽朋友講都要等五分鐘

Btw ps4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞