(突發)gundam versus 7月6號出

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
冇咩錢就玩港版啦,計匯率平好撚多
買日版個dlc係唔係要用日本psn黎入?
入左之後可唔可以用香港psn黎玩?

日版dlc要用日psn

香港psn玩唔玩到就唔sure,我只係試過水game玩行dlc玩唔到

唔互通
預得玩dlc就跟返個版本買

但如果日版game,再用日psn dl 左日版dlc,再用港psn玩,load 唔load到個dlc呢

記憶中又好似得
買日版個dlc係唔係要用日本psn黎入?
入左之後可唔可以用香港psn黎玩?

日版dlc要用日psn

香港psn玩唔玩到就唔sure,我只係試過水game玩行dlc玩唔到

唔互通
預得玩dlc就跟返個版本買

但如果日版game,再用日psn dl 左日版dlc,再用港psn玩,load 唔load到個dlc呢

記憶中又好似得

得,你部機LOGIN晒港日兩個PSN同埋設定埋做常用PS4咁就兩個ACCOUNT都有DLC既使用權
係咪日限個先行權包埋DLC嘅機體?
冇咩錢就玩港版啦,計匯率平好撚多

日版有先行權
咩資料都無,睇怕都無season pass

日官網有

日官網有

係咪講緊港版
訂咗690
訂咗690

限定版嚟
冇分割畫面,離線玩得1 player
On9 destiny 002nd G咁多機體都冇 唔可以俾啲誠意?
想知買日文限定可唔可以連到港服
On9 destiny 002nd G咁多機體都冇 唔可以俾啲誠意?

起碼cut左1半,加就加得果幾部

dlc海

dlc海

諗起都肉赤

ps2年代已經做倒四開分割畫面;ps3變2開;ps4竟然得local單機

ps2年代已經做倒四開分割畫面;ps3變2開;ps4竟然得local單機

Ps2 四開?記錯呀

Ps2 四開?記錯呀

係喎 記錯自膠
未知日,中係咪同SER
係咪應該唔好訂住?
等出先買
佢係咪覺得個個打Gundam都係毒男無朋友坐埋一齊打機,淨係會online屌人老母咁打?

整個2p都唔撚整

Agger
我都係多數係屋企同fd/屋企人打多過上網打
坐埋一齊打個feel好好多
agger
雖然可以落機鋪 但係同成班友喺屋企打機係唔同feel架

上朋友屋企打 打完睇波 好爽
http://g-versus.ggame.jp/sp/ms_stage/ms/
更新咗機體list

仲係未講限定版先行權係乜
先行權即係乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞