(突發)gundam versus 7月6號出

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
後日係咪有一個月beta玩 有得down未

逢星期四同六咋,仲要得一個鐘
今集唔買限定版係咪連歌bgm都無?
呢集真係痴撚左線 dlc海

唔排除依個哥能性
不過psn應該可以買番
到最後咪又係要錢

冇歌真係差好遠 限定版包個幾十首大部分都好正 又要俾佢禁住黎搶

唔排除依個哥能性
不過psn應該可以買番
到最後咪又係要錢

冇歌真係差好遠 限定版包個幾十首大部分都好正 又要俾佢禁住黎搶

agger,冇歌真係差好遠

唔排除依個哥能性
不過psn應該可以買番
到最後咪又係要錢

打緊個陣冇音樂 唔撚係呀
想要justice
屌我係好景訂左日版...想問可唔可以拎張訂單..換番港版...

仲轉港版

唔洗轉 日版穩陣

港版日版都訂左

Rich

但我港帳ac...上面D手足話港帳ac買唔到日版dlc...
搞到我想轉番港版wo...我唔想買唔到特典機...
屌我係好景訂左日版...想問可唔可以拎張訂單..換番港版...

仲轉港版

唔洗轉 日版穩陣

港版日版都訂左

Rich

但我港帳ac...上面D手足話港帳ac買唔到日版dlc...

開個日本acc la

仲轉港版

唔洗轉 日版穩陣

港版日版都訂左

Rich

開個日本acc la

開日本AC買game
用港AC開game玩咪得囉

唔排除依個哥能性
不過psn應該可以買番
到最後咪又係要錢

打緊個陣冇音樂 唔撚係呀

有只不過會少30幾首 好多都要限定先有 08主題曲 stand up to the victory 都冇
有冇巴打知道依家連bgm dlc 預訂要幾錢
無突擊自由

抵啦
bamdie會唔會夠殭出season pass

仲轉港版

唔洗轉 日版穩陣

港版日版都訂左

Rich

開個日本acc la

開日本AC買game

你係講用日本ac買Dlc,再用港版ac開game玩就ok?

唔洗轉 日版穩陣

港版日版都訂左

Rich

開個日本acc la

開日本AC買game

你係講用日本ac買Dlc,再用港版ac開game玩就ok?

港版dl版幾時有得訂
唔想出去拎game又想要名人機
點解會冇seed-d
突自
點解連00都冇
仲以為有00q
Bandai夠膽死唔出咁多主角機,出咁多量產機
以g嘅人氣佢都敢唔出
我都冇咩好講
以g嘅人氣佢都敢唔出
我都冇咩好講

未出咋
以g嘅人氣佢都敢唔出
我都冇咩好講

未出咋

Dlc等緊大家
dlc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞