(突發)gundam versus 7月6號出

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
即而家肯定港psn 係下載唔到最新的測試是嗎
如果我買中文版用日服PSN係咪同返日服GE人連?
日服出左DLC我用中文版係咪下載唔到?

其實都唔知係咪真係分ser點答你
即而家肯定港psn 係下載唔到最新的測試是嗎

現階段係
但係唔肯定
如果我買中文版用日服PSN係咪同返日服GE人連?
日服出左DLC我用中文版係咪下載唔到?

其實都唔知係咪真係分ser點答你

第二點就應該係玩唔到
做下統計

幾多人訂左日版,幾多人訂左港版

應該港

港版

日限

日限
做下統計

幾多人訂左日版,幾多人訂左港版

應該港

港版

日限

日限

如果諗住為玩gundam出機,係咪等隻game出埋先買ps4好呢?
如果諗住為玩gundam出機,係咪等隻game出埋先買ps4好呢?

Ps4大把正game,玩住等
依家邊度仲有得訂?
日本仔已經開戰了
佢個時間有幾多人會係屋企打到,大把人8點都未放工,唔知佢想test d乜
Youtube上面d live 10個有9個都係唔識玩 睇到嬲
去翻nico睇生放送算
佢個時間有幾多人會係屋企打到,大把人8點都未放工,唔知佢想test d乜

其實佢今次應該唔係想test咩 純粹係open比大家玩下
要test之前佢已經test左幾日啦
係咪得日本psn先玩到,之後港版抽中都無
係咪得日版先有限定版?
入唔到SERVER, 係咪要日版PSN???
利申:之前有抽過
係咪得日本psn先玩到,之後港版抽中都無

得日本psn先有得玩
Youtube上面d live 10個有9個都係唔識玩 睇到嬲
去翻nico睇生放送算

除左中小學雞同廢青,應該無咩人打到
Psv有無?
返到屋企down埋玩15分鐘吊癮
去翻nico睇生放送算

識3連槍已經好好
去翻nico睇生放送算

尤其d鬼佬 飛都味識
我係屋企但玩唔到

有冇人可以好心俾個AC我玩下
Psv有無?

ps4 only
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞