(突發)gundam versus 7月6號出

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
http://g-versus.ggame.jp/sp/ms_stage/ms/
更新咗機體list

仲係未講限定版先行權係乜

呢d係基本定有d要dlc。。

如果有大半要dlc就
買日版個dlc係唔係要用日本psn黎入?
入左之後可唔可以用香港psn黎玩?

日版dlc要用日psn

香港psn玩唔玩到就唔sure,我只係試過水game玩行dlc玩唔到

唔互通
預得玩dlc就跟返個版本買

但如果日版game,再用日psn dl 左日版dlc,再用港psn玩,load 唔load到個dlc呢

記憶中又好似得

得,你部機LOGIN晒港日兩個PSN同埋設定埋做常用PS4咁就兩個ACCOUNT都有DLC既使用權

係要日psn set 常用,定港psn
同埋用港ps+玩得唔得?
先行權即係乜

求解
先行權即係乜

求解

得8頁都唔爬文
http://g-versus.ggame.jp/sp/ms_stage/ms/
更新咗機體list

G同X一部都冇
更新咗機體list

G同X一部都冇

唔係無G呀
DLC唔緊要
但出多D機唔該
每速50蚊出4-50部DLC機都算可以接受
佢係咪覺得個個打Gundam都係毒男無朋友坐埋一齊打機,淨係會online屌人老母咁打?

整個2p都唔撚整

Agger
我都係多數係屋企同fd/屋企人打多過上網打
坐埋一齊打個feel好好多
agger
雖然可以落機鋪 但係同成班友喺屋企打機係唔同feel架

上朋友屋企打 打完睇波 好爽

有冇可能屌到佢出番2開
佢係咪覺得個個打Gundam都係毒男無朋友坐埋一齊打機,淨係會online屌人老母咁打?

整個2p都唔撚整

Agger
agger

有冇可能屌到佢出番2開

我覺得有可能
想換pro 同我出同綁版呀

整個2p都唔撚整

Agger
agger

有冇可能屌到佢出番2開

唔出慳返

整個2p都唔撚整

Agger
agger

有冇可能屌到佢出番2開

唔出慳返

psv果隻比人屌到加新機+free battle同街機mode
更新咗機體list

屌你G一部都無
00得Season1
更新咗機體list

屌你G一部都無
00得Season1

S2 d機就算啦

最緊要多UC系列嘅機
仲會唔會有age
暫時公佈左60部
仲有不多於40部
仲會唔會有age

AGE2好玩喎

整個2p都唔撚整

Agger
agger

有冇可能屌到佢出番2開

唔出慳返

psv果隻比人屌到加新機+free battle同街機mode

日本個邊屌得勁唔勁
仲有兩個月!!!
How about GT Sport!

W 五子齊哂,多魯基斯都有兩隻
你係咪有特權

係出就出埋初代Wing啦

整個2p都唔撚整

Agger
agger

有冇可能屌到佢出番2開

唔出慳返

日本個邊屌得勁唔勁

同香港差唔多,個價插水插到,連公認唔好玩既gundam breaker 3都無咁插

整個2p都唔撚整

Agger
agger

有冇可能屌到佢出番2開

唔出慳返

日本個邊屌得勁唔勁

同香港差唔多,個價插水插到,連公認唔好玩既gundam breaker 3都無咁插

我寧願佢畫質差d都出雙人mode
都唔知邊條蛋散諗出黎要cut

你係咪有特權

另外兩部都無出啦,得改造之後既地死,雙頭龍,出得wing 唔出埋果兩部係好怪

有冇可能屌到佢出番2開

唔出慳返

日本個邊屌得勁唔勁

我寧願佢畫質差d都出雙人mode
都唔知邊條蛋散諗出黎要cut

ps3年代既基板,根本唔係畫質問題,係焗你online同人玩

你係咪有特權

另外兩部都無出啦,得改造之後既地死,雙頭龍,出得wing 唔出埋果兩部係好怪

W正
今集終於唔出ew wing?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞