(突發)gundam versus 7月6號出

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
屌你老母 出咁撚多雜魚把撚咩

改名做zaku vs zaku好過啦
買限定特典會包巴巴新機
皇恩浩當

即係日限?

同問

簡單d講 到時會有兩隻版本 一個係普通版 一個係期間限定版
普通版就得隻game
限定版就包第一個dlc 巴巴天狼 重可以一出game就優先玩得 同包35首歌
然後如果你係宜家已經訂左game(7月6日前) 不論你係普通定限定版 都送名人機 (注意:名人機無講過只係出一次 姐係未來有機會以dlc比大家買翻)
最後有個叫DL版特典就味公佈包咩
所以 係到宣傳下 想打優質gundam vs
請移玉步到各機舖打mbon

講咁多做咩,出新咪又係買
少少錢都唔想比咪去返街機打

打mbon都係少少錢
堅得咁多?
神 x 00 果d 都要dlc?

請參考ps3 dlc既量
佢今集改家用機你覺得會唔會真係比你買完隻game唔駛消費,你諗下佢以前都係街機有新作先整舊作移植,各種油水都拎盡
ps3 d dlc如果唔係雜魚機既話都賣得唔錯,如果今集變成主角機係dlc的話已經即時諗到會發生咩事啦

如果DLC係買經典配角/冷門機我會買
好似Z如果係賣漢堡包,ZZ龍飛杜賓狼,0083吉姆Custom,就算SEED-D橙虎都冇問題
好似PS3果集咁
但依家佢狗屎到有機位都唔比屬於正傳既TV版高達
Missing Link呢D外傳又咁有心幫佢出
買限定特典會包巴巴新機
皇恩浩當

即係日限?

同問

普通版就得隻game
限定版就包第一個dlc 巴巴天狼 重可以一出game就優先玩得 同包35首歌
然後如果你係宜家已經訂左game(7月6日前) 不論你係普通定限定版 都送名人機 (注意:名人機無講過只係出一次 姐係未來有機會以dlc比大家買翻)

名人機係咩
買限定特典會包巴巴新機
皇恩浩當

即係日限?

同問

普通版就得隻game

名人機係咩

00 2季都冇?
出撚哂D垃圾吉姆 on99

d垃圾機佢就出齊兩隻色
x g seedd 00s2都無 痴撚線
但都係屌住科水
00 2季都冇?

d垃圾機佢就出齊兩隻色

波子蟹
垃圾game
買限定特典會包巴巴新機
皇恩浩當

即係日限?

同問

普通版就得隻game

都係諗緊會唔會合ser 因為好多fd買普通版
但點解係日本ps store 佢冇話會送巴巴天狼嘅

琴日生放送先公佈 應該味更新
中文版係咪得普通版?

琴日生放送先公佈 應該味更新

同埋想問如果玩日限 係咪要另外買日本psn
網上肯開訂未
x g seedd 00s2都無 痴撚線
但都係屌住科水

Sf destiny ij
00q 00r 00full saber
master god gun
Dx
中文版同日文版共唔共通Ser
中文版同日文版共唔共通Ser

其實睇個樣似唔同
00 2季都冇?

d垃圾機佢就出齊兩隻色

波子蟹

連佢都出埋真係on9, 連玩ggen都唔會用佢啦
200cost機仲多過500
咁多雜魚機把撚咩
想玩神高 東方不敗啊屌你bandai
00 2季都冇?

d垃圾機佢就出齊兩隻色

波子蟹

連佢都出埋真係on9, 連玩ggen都唔會用佢啦

仲要比花坐
揸得半集都出得
等新版好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞