(突發)gundam versus 7月6號出

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
今晚有冇??

下一次係星期六 8-9先有

寫左篇 評 RX782
https://www.youtube.com/watch?v=GvjIyVrdB9o
由dx玩家用版玩到依家, 都未見過有集d介面音效整得咁hea

beta黎ja

nier個試玩咪又係咁hea

下個月出喇bor

佢整好哂唔放係beta啫

上次Full boost有得自己改音樂(我改左以前舊GVG嘅音樂落去,好爽 )
今集好似為左屈鳩你買日限,連呢個功能都冇埋
我用日版version
個fd用港版version
我開房佢都入到
16人房全部綠線以上 好順

咁應該買日版定港版好

我都諗緊
我用日版version
我開房佢都入到

咁應該買日版定港版好

我都諗緊

港版翻譯,我擔任前衛,如果你忍受到咪得
我用日版version
我開房佢都入到

咁應該買日版定港版好

我都諗緊

我被擊墜了
我用日版version
我開房佢都入到

咁應該買日版定港版好

我都諗緊

我被擊墜了

格鬥驚買港版做乜尻
我用日版version
我開房佢都入到

咁應該買日版定港版好

我都諗緊

我被擊墜了

格鬥驚買港版做乜尻

因為又要買日本psn 課金又唔知有冇得用番香港信用卡
仲諗緊買港版定日版 本身都係同fd夾錢係ps store買game
日版psn受唔受香港visa
日版psn受唔受香港visa

我用日版version
我開房佢都入到

咁應該買日版定港版好

我都諗緊

我被擊墜了

格鬥驚買港版做乜尻

因為又要買日本psn 課金又唔知有冇得用番香港信用卡

好似冇
由dx玩家用版玩到依家, 都未見過有集d介面音效整得咁hea

beta黎ja

nier個試玩咪又係咁hea

下個月出喇bor

佢整好哂唔放係beta啫

上次Full boost有得自己改音樂(我改左以前舊GVG嘅音樂落去,好爽 )
今集好似為左屈鳩你買日限,連呢個功能都冇埋

調返轉頭唸
咁佢出日限就無意義啦

我其實最希望可以改左首濕鳩過場音樂
一路聽一路等開場,等到好撚燥
有無巴打可以教我點係PS4 轉做PSNJP?
我登出原本個AC
登入JP個AC 入完個地區郵號
之後佢話唔比用其他AC登入
剩係可以用原本HKPSN個AC登入
有無巴打可以教我點係PS4 轉做PSNJP?
我登出原本個AC
登入JP個AC 入完個地區郵號
之後佢話唔比用其他AC登入
剩係可以用原本HKPSN個AC登入

利伸:買左PS4唔夠半年
剩係識買GAME打機無搞過其他野 唔識搞
仲諗緊買港版定日版 本身都係同fd夾錢係ps store買game

買港行做咩

隔離gundam battle operation next 都話港日同ser 咪又係香港排香港多 而且香港仲要摺9埋

仲有你睇下試玩港版遲日版幾多出

買預付卡有幾難

問題係因為如果買港版我可以同fd夾錢係store 買 可以55分帳 但如果日版就冇得咁做 仲要買多個日本psn

買港行做咩

隔離gundam battle operation next 都話港日同ser 咪又係香港排香港多 而且香港仲要摺9埋

買預付卡有幾難

問題係因為如果買港版我可以同fd夾錢係store 買 可以55分帳 但如果日版就冇得咁做 仲要買多個日本psn

咁你點玩網上對戰

買港行做咩

買預付卡有幾難

咁你點玩網上對戰

Set常用ps4 個ac有買plus 其他帳戶就可以網上對戰 唔係唔知下話
同埋想知如果買日限 洗唔洗再買日本psn黎連線?

買港行做咩

買預付卡有幾難

咁你點玩網上對戰

Set常用ps4 個ac有買plus 其他帳戶就可以網上對戰 唔係唔知下話

上版要online code
1code限1ac

1個ac幾部機用咁著數?
好心d訊號得黃色果d咪撚學人打online啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞