(突發)gundam versus 7月6號出

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
係咪出seed 但連正義都冇

Athrun竟然一部都冇 天帝有我都明,點解禁斷又留得低 真係屌佢老味

天你老母帝
訂左限定版
根據之前經驗有冇bgm個feel差好遠

限定等於 日水?
訂左限定版

限定等於 日水?

所有日都係日水
訂左限定版

限定等於 日水?

所有日都係日水

日本咪有日正
咁咩係限定先
訂左限定版

限定等於 日水?

所有日都係日水

日本咪有日正
咁咩係限定先

到底搞幾耐先會搞清楚
自己google下先啦
連想單機得閒同屋企人打下都唔得
唔知有無可能會加單機雙打落去

買多部
我上YouTube 睇番d gameplay,點解哈姆太郎部flag好似將街機部brave直搬過黎咁既 主天二號機d招,又同街機權天差唔多咁既 到底邊個咁醒諗到咁樣將個模改改又當係新機咁出
Btw, 仲差德天使先齊四子 點解又唔加呢 明明gvg都有

仲有好多雜牌機一樣都係嗰啲武器
為咗湊機數可以去到幾盡

想用主角機就俾錢啦
垃圾bamdie

湊機數我理撚得你,連堆大路機都唔出

不嬲都話呢隻係mbon 既copy作 好多機都係直接拎mbon 改少少就扮全新

諗唔到招就 飛劍/特殊移動/反格

都好過出特格啦,咁叻叻諗啲新招出黎啦

要諗招新招有幾難
好似鐵血人馬咁 明明部機人馬mode係特色黎
點知隻game就hea出招式 無啦啦bc比佢彈高 真係心諗做乜9
得招ac同叉b係人馬 但係兩招都廢又突顯唔到特色 真係得啖笑
bc轉人馬mode唔得架咩 轉做地走機 好似gx咁 2mode2用
淨係咁改又可以令部機有特色d又好玩d
真係想問諗新招有幾難 不如話佢hea出好過啦
有破滅魔劍

好想要
我上YouTube 睇番d gameplay,點解哈姆太郎部flag好似將街機部brave直搬過黎咁既 主天二號機d招,又同街機權天差唔多咁既 到底邊個咁醒諗到咁樣將個模改改又當係新機咁出
Btw, 仲差德天使先齊四子 點解又唔加呢 明明gvg都有

仲有好多雜牌機一樣都係嗰啲武器
為咗湊機數可以去到幾盡

想用主角機就俾錢啦
垃圾bamdie

不嬲都話呢隻係mbon 既copy作 好多機都係直接拎mbon 改少少就扮全新

要諗招新招有幾難
點知隻game就hea出招式 無啦啦bc比佢彈高 真係心諗做乜9
得招ac同叉b係人馬 但係兩招都廢又突顯唔到特色 真係得啖笑
bc轉人馬mode唔得架咩 轉做地走機 好似gx咁 2mode2用

鐵血人馬等我重特登搵係咩機
今集唔買限定版係咪連歌bgm都無?
呢集真係痴撚左線 dlc海

唔排除依個哥能性
不過psn應該可以買番
到最後咪又係要錢

唔排除依個能性
不過psn應該可以買番
到最後咪又係要錢

想用主角機就俾錢啦
垃圾bamdie

要諗招新招有幾難

叫慣左人馬
唔記得佢原本叫咩lu

想用主角機就俾錢啦
垃圾bamdie

要諗招新招有幾難

叫慣左人馬
唔記得佢原本叫咩lu

kimaris trooper本身都好期待,部機又有自己特色,點解hea到咁。

舊機你唔改野出都算,有新系列機都係咁。
狼型巴巴而家都唔睇好

要諗招新招有幾難

叫慣左人馬
唔記得佢原本叫咩lu

kimaris trooper本身都好期待,部機又有自己特色,點解hea到咁。

舊機你唔改野出都算,有新系列機都係咁。
狼型巴巴而家都唔睇好

錫蒙力呀
屌我係好景訂左日版...想問可唔可以拎張訂單..換番港版...
屌我係好景訂左日版...想問可唔可以拎張訂單..換番港版...

仲轉港版

仲轉港版

唔洗轉 日版穩陣

仲轉港版

唔洗轉 日版穩陣

港版日版都訂左

Rich

仲轉港版

唔洗轉 日版穩陣

港版日版都訂左

Rich

訂又唔洗一定買
後日係咪有一個月beta玩 有得down未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞