(突發)gundam versus 7月6號出

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
同埋想知如果買日限 洗唔洗再買日本psn黎連線?

照平時d game,你日本account個常用主機set返你部機,咁個香港account就好似直接用到日本account所有野,不過其實日版game就算唔set都可以用其他account玩到
拳霸Q4睇黎用唔到
xx跟左我好多年唔捨得

我都係用Q4
要用轉插先用到

師兄你用咩轉插我換左晶片都搞唔掂

同埋會唔會加左有廷遲

http://www.brookaccessory.com/tw/detail/69877305/
我用呢隻 打街霸都駁到招 應該冇delay掛

巴打想問你上網訂定係街鋪有得買?
係咪話得實體版送巴巴托斯狼王
拳霸Q4睇黎用唔到
xx跟左我好多年唔捨得

我都係用Q4
要用轉插先用到

師兄你用咩轉插我換左晶片都搞唔掂

同埋會唔會加左有廷遲

http://www.brookaccessory.com/tw/detail/69877305/
我用呢隻 打街霸都駁到招 應該冇delay掛

巴打想問你上網訂定係街鋪有得買?

好耐之前係深水埗買

日本preorder都有啊
仲諗緊買港版定日版 本身都係同fd夾錢係ps store買game

買港行做咩

隔離gundam battle operation next 都話港日同ser 咪又係香港排香港多 而且香港仲要摺9埋

仲有你睇下試玩港版遲日版幾多出

買預付卡有幾難

問題係因為如果買港版我可以同fd夾錢係store 買 可以55分帳 但如果日版就冇得咁做 仲要買多個日本psn

咁你點玩網上對戰

Set常用ps4 個ac有買plus 其他帳戶就可以網上對戰 唔係唔知下話

上版要online code
1code限1ac

1個ac幾部機用咁著數?

不嬲可以

其中,高達巴巴托斯天狼型將會是期間限定生產版的封入特典,購買這個版本的朋友可以先行以DLC形式免費下載。
有冇巴打知邊到仲有日限可以訂

其中,高達巴巴托斯天狼型將會是期間限定生產版的封入特典,購買這個版本的朋友可以先行以DLC形式免費下載。

係咪淨係得日版有

係咪淨係得日版有

當然 港版連限定版都唔知有冇

日本preorder都有啊

你指日本psn買?
用港psn可唔可以玩日版?

可以
不過dlc要買返日服

可以
不過dlc要買返日服

Ys

可以
不過dlc要買返日服

dlc買日服用得係港版隻game度?
最穩陣都係買番日限 有冇巴打答到數據版係咪都會送巴巴天狼個dlc

可以
不過dlc要買返日服

Dlc跟番服買

可以
不過dlc要買返日服

Dlc跟番服買

所以先話揀版本會有關連到出dlc時間
大埔藍店已訂日限
好心d訊號得黃色果d咪撚學人打online啦

對唔住

可以
不過dlc要買返日服

Dlc跟番服買

所以先話揀版本會有關連到出dlc時間

我總結下玩港版[size=4]有機會/size=4]出現既問題

1. Matching. 隔離2隻港日同ser都係港人易D連港人/搵唔到日本房,反之同理。香港人鍾意速食,長玩既朋友自己考慮

2. DLC. 港版DLC一向慢2拍,自己衡量。

3. Event。隻game講到明會有後續event, 有可能出現獎勵不同既問題

當然,玩港版實方便D,不過穩陣一定係日本, 買預附卡又平

港psn配日版都係連香港人先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞